Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka hideg stúdió köntös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég hideg lehet a Mokka stúdiójában, ha Demcsák Zsuzsa a kulisszák mögött egy vörös, pihe-puha fürdőköntösben készült az adásra.

Demcsák Zsuzsáról műsorvezetőtársa, Kárász Róbert készített lesifotót, amit végül ő is vállalt, és megosztott közösségi oldalán. Zsuzsa a hosszú köntösben is csinos, és így legalább biztos nem fázik meg a hűvös stúdióban.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Kárász Róbert! Köszönöm, hogy így lelepleztél és felraktad az oldaladra azt a fotót, amit elvileg senki sem láthatna a munkatársainkon kívül. Most már akkor én is osztom, mert ha egyszer valami kikerül a világhálóra, akkor ott is marad. Hideg stúdió, fürdőköpeny. Ez a valóság, amit a kamerák előtt titkolunk!" – írta Zsuzsa a kép mellé.

Kiírták a Barátok közt egyik fontos karakterét, Schneider Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20160105-kiirtak-a-sorozatbol-pasztor-tibort-gyilkossag-aldozata-lett-a-jokepu-uzletember.htmlPásztor Tibor karakterét könyörtelenül kiírták a sorozat készítői – gyilkosság áldozata lett. Hogy ki végzett vele, egyelőre nem derült ki. TV + Sztárok--Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője http://www.life.hu/sztarok/20160105-dr-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-szeretoje-vagyoni-kovetessel-allt-elo-a-csaladdal-szemben.htmlAz elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Andi nem költ a milliós bankszámlájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-nem-kolt-a-millio-forintos-bankszamlajarol.htmlA X-Faktor győztese elárulta, hogy szépen gyűjtögeti a pénzét és csak a legszükségesebb dolgokra költ a nyereményéből. TV + Sztárok--Dorkónak, a vakvezető kutyának gyűjtenek pénzt a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-till-attila-curtis-cinthya-dictator-es-hevesi-kriszta-a-vakok-es-gyengenlatok-melle-alltak.htmlTill Attila, Curtis, Cinthya Dictator és Hevesi Kriszta is ott voltak annak a kampánynak az akcióján, amelynek során Dorkó, a vakvezető kutya kiképzésére gyűjtöttek pénzt. TV + Sztárok--Rihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Kocsis Korinna szexi melleket villantott edzés közben - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-kocsis-korinna-modell-mellvillantos-kistopban-edzett.htmlA gyönyörű modell az új évet edzéssel kezdte, és igazi férfivadító szerelésben pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.