Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben?

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Ridikül (műsor) közmédia Novodomszky Éva Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a közmédiától Jakupcsek Gabriellát. Azóta felröppent a hír, hogy valójában csak külsős státuszba kerül át a műsorvezető, és ugyanúgy folytatja a Ridikült. A Blikk legújabb információi szerint azonban Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére.

A Blikk információi szerint a Család-barát műsorvezetőnőjének nem volt más választása, MTVA alkalmazottként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli. A lap értesülései szerint Évának voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban, ennek ellenére aláírta az új szerződését.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Jakupcsek Gabriella: „Abszurd, filmbe illő jelenet volt - azt hittük, jutalmat kapunk"


Az MTVA két legsikeresebb műsorának menesztett háziasszonyát a Life.hu telefonon érte el, a hangját szomorúság és megdöbbenés hatotta át. Olvasd el a cikket itt!
Lilu hótündérré változott - Elbűvölő fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hotunderre-valtozott-amikor-szankozas-kozbe-belehuppant-a-hoba.htmlA műsorvezető olyan cukin huppant bele a hóba, mint egy kislány. Úgy tűnik, nagyon élvezte a szánkózást. TV + Sztárok--Íme az 5 legmegdöbbentőbb haláleset a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-ot-halaleset-ami-borzolta-a-kedelyeket-a-baratok-koztben-nepszeru-karakterek-halalai.htmlA magyarok egyik kedvenc sorozata lassan 17 éve fut az RTL Klubon. Az évek alatt számtalan szereplőt kiírtak már a készítők, a magyarázat pedig legtöbbször az volt, hogy a karakter "elfáradt." Nézzük, az öt legdurvább sztorit, amivel egy-egy színész elbúcsúzott. TV + Sztárok--"Szavakkal leírhatatlan" - Teljesült Bódi Sylvi nagy álma http://www.life.hu/sztarok/20160105-bodi-sylvi-modell-nagy-alma-teljesult-amikor-a-baobab-fakat-olelhetett.htmlA modellt pazar helyen kapták lencsevégre: a világ legkülönlegesebb fái előtt pózolt. TV + Sztárok--Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!http://www.life.hu/sztarok/20160105-bradley-cooper-ma-lett-negyvenegy-eves-hollywoodi-szexisten-harom-kedvenc-filmunk.htmlIgazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. TV + Sztárok--Gáspár Győző kiosztotta a celebeket: „Nagyképűek, tolvajok és csalók”http://www.life.hu/sztarok/20160106-gaspar-gyozo-kiosztotta-a-mai-celebeket.htmlA showman Facebook-oldalán osztotta ki a mai reality műsorokban szereplő celebeket. Gáspár Győző szerint ő indította el hazánkban ezt a műfajt, de azóta már minden a pénzről szól és nem a szórakoztatásról. TV + SztárokOrigoSzázmilliót követel Czeizel Endre szeretője http://www.life.hu/sztarok/20160105-dr-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-szeretoje-vagyoni-kovetessel-allt-elo-a-csaladdal-szemben.htmlAz elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.