Nem nézhette a Shreket a nagymama, ezért felrobbantotta a házat

Forrás: AFP -
film idős nő tévé gázpalack Shrek robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 82 éves Margit néni annyira dühös lett, amikor rájött, hogy nem tudja megnézni a kedvenc meséjét, hogy majdnem megölte magát. Az idős hölgyet jelenleg kórházban ápolják. 

Margit a Shreket szerette volna nézni, de elromlott a készüléke. Hiába próbálkozott, nem sikerült megjavítania, ezért egy gázpalackot vitt a lakásába, majd meggyújtotta. Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett az esetből tragédia - írja a Bors.

Forrás: AFP

"A 82 éves néni férje pár évvel ezelőtt meghalt. Most az unokájával, annak férjével és az ő két gyerekükkel lakott együtt. A családot a szomszéd - ami a tanyavilágban több száz mé­­tert je­­­lent - hív­ta meg vasárnapi ebédre. A né­nit otthon hagyták, de mielőtt elindultak volna, Margit néni kérése ellenére kikapcsolták a televíziót, amit ő nagyon rossz néven vett. Még egy ideig próbált utánuk kiabálni, hogy kapcsolják vissza, de sikertelenül. Ő próbálkozott a tévé életre keltésével, hiszen egyik kedvencét, a Shreket ismételték. Sajnos nem sikerült neki a művelet, ezért mérgében szétverte a készüléket, majd a melléképületben lévő két gázpalackból az egyiket bevitte, és a cserépkályha mellé tette. Előtte még felhívta a többieket, hogy jó étvágyat kívánjon, majd a falra felírta az unokája férjének a nevét, hogy ő a gyilkos, aztán kinyitotta a csapot, és a palack felrobbant. A nénit, aki égési sérüléseket szenvedett, ki tudták hozni a házból, és őt égési sérülésekkel kórházban ápolják" - mesélte egy ismerős a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.