Két huszonéves krikettjátékos halt meg egy héten belül

Forrás: Thinkstock -
halál fiatal krikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Matthew Hobden és a 28 éves Tom Allin is 2016 januárjában veszette életét. Mindketten egy esésbe haltak bele.

Matthew Hobden a szilveszteri buli után aludt el a tetőn, onnan zuhant a halálba. A 28 éves Tom Allin a bidefordi Torridge hídról zuhant le. A folyóból kimentették, de már nem tudták újraéleszteni. A helyszínelők szerint a férfi a sérüléseibe halt bele. Az ügyben a rendőrség nem indított nyomozást. Képeket itt találsz róluk!

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Durva! Megerőszakolták a nemi erőszak ellen küzdő aktivistáthttp://www.life.hu/news/20160107-amber-amour-nemi-eroszak-ellen-kuzdo-aktivistat-megeroszakoltak.htmlA 27 éves Amber Amourt, aki egy erőszakellenes kampányt vezet, megerőszakolták Dél-Afrikai tartózkodása során. A fiatal lány percekkel az eset után posztolt Instagram-oldalára. News--Veszélyes a Balaton jegehttp://www.life.hu/news/20160107-veszelyes-es-vekony-a-balaton-jege.htmlA partról nézve viszonylag összefüggő jégtakaró alakult ki a Balatonon csütörtök reggelre, de a legtöbb helyen mindössze 2-4 centiméter vastag a jégréteg, ráadásul hó takarja, így egyelőre életveszélyes rámenni - közölte Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti kapitányság vezetője. News--Megbénul Budapest a brit miniszterelnök érkezése miatthttp://www.life.hu/news/20160107-david-cameron-brit-miniszterelnok-miatt-ma-megbenul-budapest.htmlUtak tömegét zárják le David Cameron érkezése miatt, a brit kormányfőt legalább annyira és annyian őrzik majd Budapesten, mint a pápát vagy Vlagyimir Putyint - írja az Origo. News--"Tapogattak minket" - Megszólalt a kölni szexuális támadás egyik 18 éves áldozatahttp://www.life.hu/news/20160106-a-szilveszteri-kolni-szexualis-tamadas-egyik-18-eves-aldozata-megszolalt.htmlMichelle számára élete legmegrázóbb élménye volt az a szilveszteri éjszaka, amikor körülbelül 30 férfi állta körül őket és barátait Köln központi vasútállomásán. News--Háromlábú cica az amputált karú kislány legjobb barátja - Tündéri fotó! http://www.life.hu/news/20160106-kulonleges-baratsag-haromlabu-cica-lett-az-amputalt-kari-kislany-baratja-foto.htmlScarlette a ráknak egy ritka formáját győzte le, sajnos azonban az egyik karját már nem tudták megmenteni. A szüleitől kapott egy kismacskát, aki hasonló problémákkal küzd, mint ő. News--Itt a nap sztorija: Az év ellenőrét keresi a BKK!http://www.life.hu/news/20160106-az-ev-ellenoret-keresi-a-bkk-a-facebookon-lehet-szavazni-nezd-meg-az-indulokat.htmlA Budapesti Közlekedési Központ meghirdette az Év Ellenőre versenyt, melynek során a legjobb kalauzok kelnek harcba az első helyért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.