sztriptíztáncosnő gátlás VV Zsófi vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott kislányként ismerhette meg a közönség egykor VV Zsófit, aki mára szó szerint levetkőzte gátlásait, és férfiak előtt vetkőzik.

Egy fővárosi szórakozóhely honlapján Zsófi pikáns, fehérneműs képekkel, sőt félmeztelenül borzolja az arra tévedők kedélyeit. Zsófi pedig nem titkolta munkáját, sőt azt is elárulta sikeres és boldog - írja a Blikk.

rtl klub, sajtóklub

"Showtáncos vagyok, immár két éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Ez egy exkluzív klub, ahová főleg külföldi csoportok járnak, legénybúcsúkat, születésnapokat ünnepelnek nálunk és velünk. Igen, a munkám része a vetkőzés is, úgyhogy a szégyenlős Zsófi már a múlté. Olyan dolgok meg nem történhetnek itt, amik miatt szégyenkeznem kellene, bejelentett munkahelyem van, amivel nagyon elégedett vagyok" - mondta a lapnak VV Zsófi, aki azt is elárulta, hogy jelenleg szingli.

"Jelenleg nincs párkapcsolatom, de azt gondolom, nem is biztos, hogy találnék olyan férfit, aki elfogadja a nem hétköznapi foglalkozásomat. Mindenem megvan, ami kell, úgyhogy semmi okom panaszra" - tette hozzá Zsófi, akit akár élő asztalként is megrendelhetnek, sőt hajókirándulásokon, toplesz felszolgálóként is vállal munkát.

Extravagáns kismamafotó készült Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-pasztor-annarol-enekesnorol-extravagans-kismamafoto-keszult.htmlAz énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta. TV + Sztárok--Kiszáll az NCIS sztárja, Michael Weatherly a sorozatbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-kiszall-az-ncis-sztarja-michael-weatherly-a-sorozatbol.htmlUgyan a világsztár még forgat pár részt, de utána befejezi a munkát. TV + SztárokAFPAlekosz letolta a nadrágját, a stylist ledöbbenthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-letolta-a-nadragjat-a-stylist-ledobbent.htmlBaukó Éva és Holdampf Linda azon dolgoznak, hogy átalakítsák Alekosz stílusát, ehhez azonban a szájhősnek meg kellett szabadulnia a nadrágjától. TV + Sztárok--Iszak Eszti éveket fiatalodotthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-iszak-eszti-musorvezeto-eveket-fiatalodott-olyan-mintha-kislany-lenne.htmlA gyönyörű műsorvezető legutóbbi fotóján úgy fest, mint egy tinilány - hiába van, akin nem fog a kor. TV + Sztárok--Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben?http://www.life.hu/sztarok/20160106-novodomszky-eva-kerul-jakupcsek-gabriella-helyere-a-ridikulben.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a közmédiától Jakupcsek Gabriellát. Azóta felröppent a hír, hogy valójában csak külsős státuszba kerül át a műsorvezető, és ugyanúgy folytatja a Ridikült. A Blikk legújabb információi szerint azonban Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére. TV + Sztárok--Salma Hayek leitta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-salma-hayek-szineszno-leitta-magat-a-havas-hegyekben-patakvizzel.htmlA színésznő nem akármilyen helyszínen és nedűvel oltotta a szomját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.