Élete utolsó pillanatáig jótékonykodott az eltorzult arcú nő

Forrás: Thinkstock -
halál műtét eltorzult arc rákbetegség jótékonykodás arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Butchartot a rák egyik igen agresszív fajtája támadta meg, amelynek következtében a fél arcát elveszítette. 

Helen Butchartot 2015-ben diagnosztizálták orrmelléküregi rákkal. Sajnos későn vették észre az agresszív daganatot: egy 22 órás műtét során a sebészeknek el kellett távolítaniuk többek között a nő teljes jobb szemét, eltorzult arcát pedig a lapockacsontjából építették újra. Helen Butchartról ide kattintva nézhetsz képet - szigorúan 18 év felett.

Forrás: Thinkstock

Mrs. Butchart a fájdalmas műtét után több rák elleni küzdelmet támogató alapítványnak segített: a Daily Mail hírei szerint az asszonynak 30 ezer fontot, vagyis nagyjából 12 millió forintnak megfelelő összeget sikerült összegyűjtenie. A négygyerekes édesanya szervezete a napokban adta fel a küzdelmet, és egy hónappal karácsony előtt hunyt el.

Nem műtik meg a rákbeteg Galkó Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20151231-galko-balazs-szineszt-gegerakkal-kezelik-az-onkologian-egyelore-nem-kell-muteni.htmlGyógykezelése miatt eltiltották a beszédtől a gége- és szájüregi rákkal diagnosztizált színészt, akinek hangulata a körülményekhez képest jó, és örömmel, mosolyogva fogadja az őt biztató és felépülésének szóló jókívánságokat. Dr. Life--Újabb titok derült ki Diana hercegné halálárólhttp://www.life.hu/news/20160108-diana-hercegne-halalarol-folytatott-telefonbeszelgetes-reszletei-kerultek-nyilvanossagra.htmlNyilvánosság elé került annak a Tony Blair és Bill Clinton között folytatott telefonbeszélgetésnek a dokumentuma, amelyben a brit miniszterelnök és az amerikai elnök Diana hercegné tragikus autóbalesetéről beszél őszintén egymással. NewsAFP"Szeretném kiszedetni" - Kulcsár Edina mellében jóindulatú a daganathttp://www.life.hu/drlife/20151221-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megkapta-a-biopszia-eredmenyet-joindulatu-daganat-van-a-melleben.htmlA szépségkirálynő fellélegezhet: kiderült ugyanis, hogy a mellében lévő daganat jóindulatú. Dr. Life--Ittas vezetésért állt bíróság elé a gyereksztárként befutott Gyabronka Józsefhttp://www.life.hu/news/20160108-gyabronka-jozsef-szineszt-ittas-vezetesert-itelt-el-a-birosag.htmlBíróság elé állt Gyabronka József, akit egykor Móka Mikiként ismert meg az ország. Az ittas vezetés vádjában bűnösnek vallotta magát a színész. News--Ne! Daganat miatt műtik Janet Jacksonthttp://www.life.hu/drlife/20160106-janet-jackson-enekesnot-daganat-miatt-mutik.htmlKarácsonykor írt aggasztó üzenetet Twitter-oldalán Janet Jackson, amiben azt kérte rajongóitól: imádkozzanak érte. Most újabb hírek láttak napvilágot az énekesnő egészségi állapotáról. Dr. Life--Kínos malőr! Pornósztárral hirdette magát a budai nyelviskolahttp://www.life.hu/news/20160108-pornosztarral-hirdette-magat-a-budai-nyelviskola.htmlSasha Grey amerikai pornósztár fotójával próbálta erősíteni egy budai nyelviskola honlapját a munkára felkért marketinges. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.