Damu felesége: Nem voltam elvonón a babával

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség elvonókúra alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland felesége korábban alkoholproblémái miatt került címlapokra. Edina most az ötödik hónapban jár, és tagadja, hogy alkoholelvonóra kellett mennie.

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, Damu Roland otthagyta várandós feleségét, mert sokat ivott. Ekkor Edina azt nyilatkozta, hogy többször is volt már kórházban alkoholproblémái miatt, ahonnan néha taxival szökött el, de most belátta, hogy bentlakásos elvonóba kell mennie. Damu Roland egyébként részleteket is nyilvánosságra hozott arról, hogyan itta le magát felesége. Edina karácsony előtt jött ki az elvonóról.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Furcsa módon a Bors munkatársainak most azt nyilatkozta Edina, hogy terhessége alatt alkoholproblémái miatt nem járt kórházban. „Tüdőgyulladás-gyanúval voltam benn. Az elvonó és a pszichiátriai kezelés is hülyeség. So­ha nem ittam annyit, mint állították, nem volt olyan, hogy fél liter töményet megittam húzóra” – szögezi le a kismama és hozzáteszi, kiválóan viseli a terhességet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.