Elbocsátották a TV2 programigazgatóját

Forrás: TV2 -
Shadia Nugud TV2 távozás elbocsátás programigazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozik a TV2-től Shadia Nugud a TV2-csoport tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából. 

2015. március 2-ától töltötte be a pozíciót Shadia Nugud, a TV2-csoport tartalomért felelős kreatív igazgatója, aki 2016. január 11-én távozik a médiavállalattól – írja az Origo. A távozását követően a tartalom és kreatív igazgatósághoz tartozó területek ideiglenesen a vezérigazgató irányítása alá kerülnek, az új struktúrát hamarosan bejelentik.

Forrás: TV2

Shadia Nugud különböző pozíciókat betöltve dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012–2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom és kreatív igazgatói pozíciót töltött be, felelve a Nickelodeon-portfólióhoz tartozó orosz, balti államokbeli, ukrán, kelet-közép-európai és izraeli érdekeltségekért.

Mi történt a dívával? Alig lehet ráismerni Mariah Carey-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-mariah-carey-enekesno-felismerhetetlen-teljesen-megvaltozott.htmlNem a legjobb formájában kapták lencsevégre az éppen nyaraló énekesnőt. TV + Sztárok--Rendhagyó videóban köszöntötték fel Eszenyi Enikőt: 55 éves lett!http://www.life.hu/sztarok/20160111-eszenyi-enikot-videoval-koszontottek-fel-kollegai-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA Vígszínház igazgatóját egy Facebookra feltöltött felvételen köszöntötték kollégái. TV + SztárokOrigoErről beszél mindenki: így ijesztette meg Lady Gaga Leonardo DiCapriót a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-lady-gaga-enekesno-osszeutkozott-es-megijesztette-leonardo-dicapriot-a-golden-globe-on.htmlA Golden Globe-gála bővelkedett felejthetetlen pillanatokban, a világ azonban most csak egyet emleget közülük, de azt nagyon. Így lett a legjobb gif Leonardo DiCaprióból egyetlen perc alatt. TV + Sztárok--Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--Világsztárral futott össze Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160110-vilagsztarral-futott-ossze-vastag-csaba.htmlVastag Csaba Los Angelesben járt, ahol a világ egyik legkedvencebb sztárjával találkozhatott.TV + SztárokOrigoNem Csiszár Jenő vezeti januártól a Magyarország, szeretlek!-ethttp://www.life.hu/sztarok/20160110-csiszar-jenot-lecserelte-az-mtva-a-magyarorszag-szeretlek-musorban.htmlÚj csapatkapitányokkal folytatódik a Magyarország, szeretlek! című műsor a Duna TV-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.