Kórházba került az Éden Hotel sztárja - Csúnyán összeverték Bencét

Forrás: TV2 -
verekedés rendőrség testi sértés nyomozás szórakozóhely kórház szereplő Éden Hotel feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés miatt indult nyomozás Éden Bence ügyében, aki a napokban egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe.

Az Éden Hotel szereplője, Bence és a barátnője egy szórakozóhelyen leültek egy asztalhoz, ami, mint kiderült, foglalt volt, ebből indult a gond, ami végül a tettlegességig fajult – írja a Blikkre hivatkozva az Origo.

Forrás: TV2

A valóságshow-sztár párja a hírek szerint szóváltásba keveredett egy nővel, aki hívta a barátját és még öt másik férfit. Bence az utcára ment, ahová támadói követték, és összeverték őt. A realitysztár nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a támadás éjjelén kétszer is volt kórházban. Bence összevert arcáról készült a Blikk közölt képet – kattints ide érte! A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben.

Berki Krisztián: „Az amerikaiak is engem akarnak"http://www.life.hu/sztarok/20160113-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarjara-az-amerikaiak-is-felfigyeltek.htmlMióta az Édes Élet sztárja megkezdte amerikai életét, úgy érzi magát a tengerentúlon, mint egy világsztár. TV + Sztárok--Júj! Tara Reid fájdalmasan rosszul festhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-tara-reid-fajdalmasan-rosszul-fest.htmlAz Amerikai pite egykori sztárja egyre durvábban néz ki: már tényleg sokkoló látványt nyújt a 40 éves híresség. TV + Sztárok--"Észre sem vettem, hogy nekimentem" - Stohl András először nyilatkozott balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-stohl-andras-szinesz-eloszor-nyilatkozik-baleseterol-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozatban.htmlA színész barátainak bevallotta, hogy tudja, ő a bűnös felesége pasijának elgázolásban. TV + Sztárok--Botrány! Lindsay Lohant kidobták egy bárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-lindsay-lohan-es-baratai-lekoptek-a-pincert-kidobtak-oket-a-szorakozohelyrol.htmlA színésznő a barátival mulatott egy manhattani szórakozóhelyen, és kicsit soknak bizonyult az elfogyasztott alkohol mennyisége, Lohanék ugyanis kötekedni kezdtek a vendégekkel. A bulinak hamar vége lett. TV + Sztárok--Hoppá! Coming outolt a Született feleségek gyereksztárja, Charlie Carverhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-charlie-carver-a-szuletett-felesegek-sztarja-coming-outolt.htmlA Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.