VV Dennis élete Fannival való szakítása óta gyökeresen megváltozott: visszament dolgozni, és új slágert írt.

Dennis már jóideje szingli, és leginkább a karrierjére koncentrál mióta megszabadult Fannitól.

Fotó:RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

„Örülök, hogy megszabadultam Fannitól. A villalét után még összeszokottak voltunk, hogy úgy mondjam. A nagy közös boldogság azonban csak az összezártságnak tudható be. Kijöttünk, együtt jártunk fellépni, de amikor ezek véget értek, megvolt az első összeveszés és véget vetettem a kapcsolatnak. Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás, betegesen féltékeny, hu­szonegy évesen még maga sem tudja, mit akar az élettől. De miután szakítottunk, rájöttem, hogy ennek a kapcsolatnak nem is lett volna kinn jövője” – mondta Dennis a Borsnak.

„Visszamentem dolgozni a ré­gi munkahelyemre, mert hétköznap nincsenek fellépések, szétunnám az agyam. Megint kéménytechnikusként dolgozom, egész jól fizet. Közben készül a muzsika, februárban napvilágot lát az első számom, Beteszem címmel, ami a szexről szól. Nagy sláger lesz” – újságolta a Kis Grófo sikereire áhítozó rosszfiú, aki a hiteles megjelenés kedvéért szétvarratta ma­gát.

„Az elmúlt huszonnyolc évem főbb momentumait tetováltattam magamra: édesanyámat, a csajok iránti vonzódásomat, a balesetemet, a védőangyalomat, egy kamerát, egy do­bókockát és a ValóVilág fináléját” – mesélte VV Dennis.