VV Dennis Fanniról: „Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás”

sláger VV Dennis tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dennis élete Fannival való szakítása óta gyökeresen megváltozott: visszament dolgozni, és új slágert írt.

Dennis már jóideje szingli, és leginkább a karrierjére koncentrál mióta megszabadult Fannitól.

Fotó:RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

„Örülök, hogy megszabadultam Fannitól. A villalét után még összeszokottak voltunk, hogy úgy mondjam. A nagy közös boldogság azonban csak az összezártságnak tudható be. Kijöttünk, együtt jártunk fellépni, de amikor ezek véget értek, megvolt az első összeveszés és véget vetettem a kapcsolatnak. Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás, betegesen féltékeny, hu­szonegy évesen még maga sem tudja, mit akar az élettől. De miután szakítottunk, rájöttem, hogy ennek a kapcsolatnak nem is lett volna kinn jövője” – mondta Dennis a Borsnak.

„Visszamentem dolgozni a ré­gi munkahelyemre, mert hétköznap nincsenek fellépések, szétunnám az agyam. Megint kéménytechnikusként dolgozom, egész jól fizet. Közben készül a muzsika, februárban napvilágot lát az első számom, Beteszem címmel, ami a szexről szól. Nagy sláger lesz” – újságolta a Kis Grófo sikereire áhítozó rosszfiú, aki a hiteles megjelenés kedvéért szétvarratta ma­gát.

„Az elmúlt huszonnyolc évem főbb momentumait tetováltattam magamra: édesanyámat, a csajok iránti vonzódásomat, a balesetemet, a védőangyalomat, egy kamerát, egy do­bókockát és a ValóVilág fináléját” – mesélte VV Dennis.

Itthon is láthatóak lesznek a Bear Grylls: Sztárok a vadonban részeihttp://www.life.hu/sztarok/20160113-bear-grylls-es-obama-bevettek-a-vadont-vasarnap-a-magyar-nezok-is-megnezhetik.htmlVasárnap este érkezik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban különkiadása, az elnökös rész a Discovery Channel műsorára. Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy hosszú hétvégét töltött a zord alaszkai vadonban - pár tucat biztonsági ember azért figyelte minden mozdulatát. TV + SztárokEmma Watson: "Meg voltam rémülve a saját életemtől"http://www.life.hu/sztarok/20160113-emma-watson-a-harry-potter-szinesznoje-gyerekkent-meg-volt-remulve-a-sajat-eletetol.htmlMint általában minden gyerek, úgy a Harry Potter színésznője is nehezen tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget. TV + Sztárok--Isteni pápa lett Jude Law: Szinte felismerhetetlen ezen a fotón!http://www.life.hu/sztarok/20160113-jude-law-isteni-papa-lett.htmlOlaszországban forgatja A fiatal pápa című minisorozatot Jude Law, aki a hírek szerint fantasztikus alakítást nyújt a filmben. TV + Sztárok--Botrány! Szinetár Dórát Facebookon zaklatta egy rajongója http://www.life.hu/sztarok/20160113-szinetar-doranak-csunyan-beszoltak-a-facebookon-a-szineszno-torolte-rajongojat.htmlDurván belekötött hivatalos Facebook oldalán egy nő a népszerű színésznőbe, miután élőben jelentkezett be közösségi oldalán. Dóra később törölte a kommentelőt. TV + Sztárok--Aurelio: "Bízom benne, hogy csak felfüggesztettet kapok"http://www.life.hu/sztarok/20160113-aurelio-bizik-benne-hogy-nem-kell-bortonbe-vonulnia-drogugye-miatt.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, Aurelio nagyon nehéz időszakot él át mostanában: édesapja meghalt, és drogügye miatt folyik nyomozás ellene. A Való Világ 6. nyertese most megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--Altatódal miatt perelték be az Agymenőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160113-nem-kertek-engedelyt-az-agymenok-most-perlik-a-nepszeru-sorozatot-hazankban-is-lathato.htmlSzerzői jogok megsértése miatt perelték be az Agymenőket egy New Hampshire-i óvónő örökösei. Edith Newlin lányai azzal vádolják Amerika legsikeresebb sorozatát, hogy engedély nélkül használták fel a többször is elhangzó altatódalt, amelynek szövegét állítólag édesanyjuk írta nyolcvan évvel ezelőtt. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.