A nagyapa belehalt a sokkba, amit a családja halálhíre okozott

nagyapa család meghalt autóbaleset sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ausztráliában élő családot indiai nyaralásuk alatt érte tragikus baleset. Az autópályán vesztették el kocsijuk felett az irányítást.

Az ausztráliai házaspár, Rupendra és Anamika Datta három gyermekükkel, a feleség nővérével és apjával indultak útnak egy bérelt autóval, hogy megtekintsék a Taj Mahalt. Az autópályán azonban a sofőr elvesztette irányítását a kocsi felett. Előbb a biztonsági korlátnak csapódtak, majd felborultak és a szembejövő sávban álltak meg - számolt be a történtekről a család egyik barátja az ABC Newsnak.

Rupen és Ana Datta Forrás: Rupen Datta

A balesetben azonnal meghalt a 45 éves feleség, a két lánya, és a nővére. A tizenéves fiuk a kórházban vesztette életét. A férj súlyos gerincsérüléseket szenvedett, de túlélte a balesetet, ahogy a nagyapa is. Amikor azonban az idős úrnak beszámoltak a tragédiáról, a szíve felmondta a szolgálatot. Szinte az egész családját elvesztette a balesetben, amikor erről tudomást szerzett, szívrohamot kapott, és elhunyt. Belehalt a sokkba - fogalmazott Anand Bhatia, a család barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.