Az Ausztráliában élő családot indiai nyaralásuk alatt érte tragikus baleset. Az autópályán vesztették el kocsijuk felett az irányítást.

Az ausztráliai házaspár, Rupendra és Anamika Datta három gyermekükkel, a feleség nővérével és apjával indultak útnak egy bérelt autóval, hogy megtekintsék a Taj Mahalt. Az autópályán azonban a sofőr elvesztette irányítását a kocsi felett. Előbb a biztonsági korlátnak csapódtak, majd felborultak és a szembejövő sávban álltak meg - számolt be a történtekről a család egyik barátja az ABC Newsnak.

Rupen és Ana DattaForrás: Rupen Datta

A balesetben azonnal meghalt a 45 éves feleség, a két lánya, és a nővére. A tizenéves fiuk a kórházban vesztette életét. A férj súlyos gerincsérüléseket szenvedett, de túlélte a balesetet, ahogy a nagyapa is. Amikor azonban az idős úrnak beszámoltak a tragédiáról, a szíve felmondta a szolgálatot. Szinte az egész családját elvesztette a balesetben, amikor erről tudomást szerzett, szívrohamot kapott, és elhunyt. Belehalt a sokkba - fogalmazott  Anand Bhatia, a család barátja.