Cinthya Dictator titok összeállítás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc fotóslányunk, Cinthya Dictator január 12-én ünnepelte 26. születésnapját, amire a Life.hu egy kis összeállítással készült.

Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere már számos alkalommal forgatott együtt Cinthya Dictatorral, aki ezekben a videókban titkaiba is beavatta olvasóinkat. Nézd vissza a legjobb pillanatokat!

Boldog születésnapot! - Ma 70 éves a "nemzet csótánya", Nagy Feró http://www.life.hu/sztarok/20160114-nagy-fero-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-igazi-legenda-a-nemzet-csotanya-hetven-eves.htmlA Beatrice zenekar legendás frontembere ma ünnepli a hetvenedik születésnapját. Énekes, színész, dalszövegíró, és a magyar könnyűzenei élet egyik ikonikus alakja. TV + SztárokObertauernben száguldottak az ÉNB sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160114-lali-es-gabor-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-obertauernben-sieltek.htmlIsmét meghódították a hegyeket az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, Lali és Gábor. TV + Sztárok--Harsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-kulonleges-meglepetessel-kedveskedett-ganxsta-zoleenak.htmlA Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Andiból dögös maca letthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-toth-andirol-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnojerol-dogos-foto-keszult.htmlAz X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett. TV + Sztárok--Molnár Andi szakított, és más férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160114-molnar-andi-tancosno-szakitott-de-mar-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű táncos és görög származásű párja három év után szakítottak. Az újabb szerelem pedig sokkal hamarabb megérkezett Molnár Andi életébe, mint gondolta. TV + Sztárok--Bankja halottnak nyilvánította Fésűs Nelli párját, Vajtó Lajosthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-fesus-nelli-parjat-vajto-lajost-a-bankja-halottnak-nyilvanitotta.htmlFésűs Nelly párját, érthető módon, igencsak felzaklatta saját halálhíre. Az ismert üzletemberben tényleg majdnem megállt az ütő, amikor az önkormányzat megindította a hagyatéki eljárást. Bankja ugyanis azt jelentette: Vajtó meghalt.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.