Tóth Andiból dögös maca lett

Forrás: Facebook/Tóth Andi -
X-Faktor fotó szexi dögös Debreczeni Zita Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett.

Tóth Andi már többször megmutatta: tud ő nőies lenni, és időnként alig hinni el, hogy még tizennyolc sincs. Andikáról most Debreczeni Zita készített lenyűgöző fotót, amit IDE KATTINTVA Nézhetsz meg. Az biztos, hogy az énekesnő egyre vadítóbb, és párja,a Spoon együttes Petije biztos nagyon büszke rá.

Forrás: Facebook/Tóth Andi
Baukó Éva: „Ha én egyszer kinyitnám a számat"http://www.life.hu/sztarok/20160114-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-ismet-szokimondo-sorokkal-rukkolt-elo-kozossegi-oldalan.htmlAz Édes Élet sztárja ismét kifakadt közösségi oldalán: állítólag olyan dolgokat tud a magyar celebekről, ami borítaná a bilit a sztárvilágban. TV + Sztárok--Molnár Andi szakított, és más férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160114-molnar-andi-tancosno-szakitott-de-mar-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű táncos és görög származásű párja három év után szakítottak. Az újabb szerelem pedig sokkal hamarabb megérkezett Molnár Andi életébe, mint gondolta. TV + Sztárok--Nem tud betelni vele - Így torkoskodik Horváth Éva http://www.life.hu/sztarok/20160113-horvath-eva-modell-torkoskodasban-nagymeno-es-a-normafanal-egy-hatalmas-langost-evett.htmlA modell bevallotta, mivel nem tud betelni és mi az, amitől azonnal elcsábulnak az ízlelőbimbói.TV + Sztárok--Isteni pápa lett Jude Law: Szinte felismerhetetlen ezen a fotón!http://www.life.hu/sztarok/20160113-jude-law-isteni-papa-lett.htmlOlaszországban forgatja A fiatal pápa című minisorozatot Jude Law, aki a hírek szerint fantasztikus alakítást nyújt a filmben. TV + Sztárok--Bajor Imre özvegye árulja a fülei házukathttp://www.life.hu/sztarok/20160113-bajor-imre-ozvegye-arulja-a-fulei-hazukat.htmlA színész özvegye árulja a fülei otthont, nem tudja ugyanis egyedül fenntartani. Korábban felmerült ugyan, hogy emlékházzá alakítják, de sajnos az önkormányzat ebben nem tud segíteni – írja a Blikk. TV + Sztárok--Ma 50 éves Patrick Dempseyt - Ünnepeljünk szexi fotókkal! http://www.life.hu/sztarok/20160113-patrick-dempsey-otven-eves-lett-szexi-fotosorozat-hollywood-szivtiprojarol.htmlA színész január 13-án ünnepli a születésnapját, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Dempsey jelenleg Hollywood egyik ügyeletes szívtiprója, aki a kor előrehaladtával csak egyre jóképűbb lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.