Ambrus Attila igencsak leizzadt, amikor a zsaruk megálltak a háza előtt, és őt keresték.

Az egykori viszkis rabló ma már kerámiák készítéséből keresi a kenyerét. Nemrég azonban ismét a rendőrökkel találta szembe magát - ám ezúttal segíteni érkeztek hozzá.

Forrás: TV2

„Hihetetlen történetet mesélek. Tegnap éjszaka szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, ahol lakom. A riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen. A rendőrök kedvesek voltak és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte. Előző nap elvesztettem a pénztárcámat az összes iratommal, bankkártyával (mert már így veszek ki pénzt a bankból), és nem kevés pénzzel, mert éppen aznap fizettek ki. Egy üzenetet kaptam hozzá. Az, hogy ez megtörtént ma Magyarországon, nem érdekes, hogy velem, szerintem mindent felülír. Minden benne volt, az iratok, a pénz, a szerencse 1 dollárosom. És amíg vannak ilyen emberek, addig érdemes hinni, hogy léteznek jó dolgok, itt nálunk is" – írta Attila, aki egy vicces üzenetet is küldött a jószándékú megtalálónak.

„Szeretném meghálálni és megköszönni az "őrangyalaimnak" személyesen is, örülnék, ha jelentkeznének és nagyon köszönöm. (Megtanítom őket bankot rabolni. Na jó, csak vicceltem.)"