Szirénázó rendőrautók jelentek meg a Viszkisnél

Forrás: TV2 -
pénztárca viszkis rabló sziréna Viszkis Ambrus Attila rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila igencsak leizzadt, amikor a zsaruk megálltak a háza előtt, és őt keresték.

Az egykori viszkis rabló ma már kerámiák készítéséből keresi a kenyerét. Nemrég azonban ismét a rendőrökkel találta szembe magát - ám ezúttal segíteni érkeztek hozzá.

Forrás: TV2

„Hihetetlen történetet mesélek. Tegnap éjszaka szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, ahol lakom. A riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen. A rendőrök kedvesek voltak és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte. Előző nap elvesztettem a pénztárcámat az összes iratommal, bankkártyával (mert már így veszek ki pénzt a bankból), és nem kevés pénzzel, mert éppen aznap fizettek ki. Egy üzenetet kaptam hozzá. Az, hogy ez megtörtént ma Magyarországon, nem érdekes, hogy velem, szerintem mindent felülír. Minden benne volt, az iratok, a pénz, a szerencse 1 dollárosom. És amíg vannak ilyen emberek, addig érdemes hinni, hogy léteznek jó dolgok, itt nálunk is" – írta Attila, aki egy vicces üzenetet is küldött a jószándékú megtalálónak.

„Szeretném meghálálni és megköszönni az "őrangyalaimnak" személyesen is, örülnék, ha jelentkeznének és nagyon köszönöm. (Megtanítom őket bankot rabolni. Na jó, csak vicceltem.)"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.