Itt a Zoolander folytatása - Ben Stiller és Penélope Cruz a címlapon!

Forrás: Instagram/voguemagazine -
film Penélope Cruz Vouge Ben Stiller Zoolander
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebbe az évben mozikba kerül a méltán népszerű vígjáték folytatása, melynek már most hatalmas népszerűsége van a tengerentúlon. A két főszereplőről a napokban egy fotót is kaphattunk. 

A februári bemutató már itt van a nyakunkon, és ezt a film készítői nagyon jól fel is konferálják nekünk. A két előzetes, és a Justin Bieber filmben lejátszódó halála után született mémek után most egy Kék Acélt ábrázoló címlapot is kaphattunk a Vouge jóvoltából. Meg kell jegyezni, Penélope Cruz eszméletlenül dögös ebben az összeállítában!

Ben Stiller és Penélope Cruz Forrás: Instagram/voguemagazine
Ma ünnepli 54. szülinapját a komédiakirály, Jim Carrey: Isten éltesse!http://www.life.hu/sztarok/20160117-jim-carrey-januar-17-en-unnepli-54-szulinapjat-isten-eltesse-ot.htmlSzületésnapot ünnepel ma a kétszeres Golden Globe-díjas kanadai humorista és színész. TV + Sztárok--Kiss Ádám beszólt Majkának - Háború indul a két sztár között? http://www.life.hu/sztarok/20160117-kiss-adam-es-majka-egymast-oltogatjak-vicces-beszolas-a-humoristatol-foto.htmlA humorista sosem rejti véka alá a véleményét, ha cikizésről van szó. Most sem tett másképp, és csúnyán odaszúrt egyik jó barátjának a Facebookon. TV + SztárokOrigoÁllítják: eltűnik a képernyőről Németh Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160116-allitjak-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-eltunik-a-kepernyorol.htmlLapinformációk szerint a 65 éves tévés nyugalmasabb életre vágyik. TV + Sztárok--Éder Krisztián magára varratta A kis herceg egy jelenetét - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160115-eder-krisztian-ket-uj-tetkoja-a-kis-herceg-egy-jelenete-a-fotos-ket-kepet-is-feltett.htmlAz énekesből lett fotós két képet is posztolt új tetoválásairól az Instagram oldalára. Krisztián nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy igazi klasszikust választott. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCinthya Dictator nagyot terpesztett a hóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-cinthya-dictator-fotoslany-nagyot-terpesztett-a-hoban-es-hocsillagga-valtozott.htmlA fotóslány síelés közben hócsillaggá változott és megmutatta milyen, amikor széttárt lábakkal és karokkal pózol. TV + Sztárok--Dukai Regina hedonista reggelit csapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-dukai-regina-modell-fekete-laci-erosportolo-tarsasagaban-reggelizett.htmlA gyönyörű modell Fekete Laci társaságában dőzsölt és elmerült a hurkák világában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.