Füstöt tapasztaltak a Budapesti Közlekedési Vállalat székházában, a VII. kerületi Akácfa utcában, az eset miatt több kötöttpályás járat közlekedése szünetelt a fővárosban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy helyi szakemberrel együttműködve derítették fel a füstölés pontos helyét. Megállapították, hogy az egyik gépszobában tűz keletkezett, ahol az oltóberendezés azonnal működésbe lépett. Az eset miatt a főváros VI., VII. és VIII. kerületében valamennyi kötöttpályás járat közlekedése leállt - írja cikkében az MTI-re hivatkozva Origo.

Nem járt egy szakaszon az M1-es metró semForrás: Origo

Pótlóbusz járt az M1-es metró helyett az Oktogon és a Deák Ferenc tér között, a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalán, valamint a 83-as trolibusz teljesen vonalán. Ugyancsak nem járt a 17-es villamos a Kavics utca és a Széll Kálmán tér között, a 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között.

Leálltak a szerelvényekForrás: Origo olvasói fotó

Az áramellátási hibát nem sokkal éjfél előtt elhárították, így valamennyi érintett vonalon elindulhattak az utolsó járatok.