DiCaprio szívesen eljátszaná az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint

Forrás: AFP -
orosz elnök film színész Vlagyimir Putyin Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy német lapnak nyilatkozta pár nappal ezelőtt, hogy szívesen játszana el több történelmi szereplőt, vagy jelenkori politikust.  

DiCaprio 2010-ben találkozott az orosz elnökkel egy konferencián, amit a szibériai tigris védelme érdekében szerveztek meg. A szentpétervári konferencián "muzsik"-nak, azaz "igazi férfi"-nak nevezte Putyin az amerikai színészt. A színész félig orosznak tartja magát, mivel mindkét nagyapja orosz volt, és szívesen eljátszana más személyeket is az orosz történelemből - írja az Origo.

Vlagyimir Putyin és Leonardo DiCaprio 2010-ben Szentpétervárott Forrás: AFP

"Putyin nagyon, nagyon, nagyon érdekes lenne, szívesen eljátszatnám őt. Lenin is egy érdekes szerep lenne, és Raszputyint is szívesen eljátszanám. Több filmet kellene készíteni az orosz történelemről.” Szerintem az orosz történelmet felépítő történetek Shakespeare-i vonásokat mutatnak, és ez „hihetetlenül izgalmas egy színész számára" - nyilatkozta a sztár.

Megnyerte első díját Mayim Bialik, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160119-mayim-bialik-megnyerte-a-legjobb-noi-mellekszereplonek-jaro-dijat.htmlElhunyt apukájának ajánlotta élete első kitüntetését, ugyanis ő volt a színésznő legnagyobb kritikusa! TV + Sztárok--Céline Dion fog énekelni elhunyt férje temetésén?http://www.life.hu/sztarok/20160119-celine-dion-enekesno-tagadja-hogy-enekelni-fog-elhunyt-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlA nemrégiben szárnyra kelt hírek szerint a világhírű énekesnő előadásával fogja búcsúztatni egykori férjét, René Angelilt. Céline Dion tisztázta, mi igaz ebből. TV + Sztárok--Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"http://www.life.hu/sztarok/20160119-fenyo-ivan-durvan-beszolt-a-noknek.htmlFenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejvel akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoKínos! Katie Holmes szétfolyt sminkben vásárolgatott http://www.life.hu/sztarok/20160118-katie-holmes-szetfolyt-sminkkel-vasarolgatott-beverly-hillsben.htmlA színésznőt Beverly Hillsben kapták lencsevégre a paparazzik, de láthatóan nem volt felkészülve a fotósokra! TV + Sztárok--Még sincs Miamiban Berki és családja? - Onnan posztolt, de Magyarországon láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-miamiban-van-vagy-magyarorszagon.htmlTatabányán találkozott vele néhány követője, miközben a közösségi oldala szerint Miamiból posztol Berki Krisztián. TV + SztárokOrigoGörög Zita álomszép helyen pihen: Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160118-gorog-zita-musorvezeto-alomszep-helyen-pihen-es-szexi-furdoruhaban-pozolt.htmlA műsorvezető szexi fürdőruhában pózolt egy gyönyörű relaxációs szobában, ahonnan még az őzikéket is kifigyelheti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.