Ittas vezetésért került rács mögé a szupermodell, Stephanie Seymour

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca -
ittas vezetés modell Stephanie Seymour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Victoria’s Secret modellt az autópályán kapcsolták le a rendőrök, miután beletolatott a mögötte lévő járműbe.

Stephanie Seymour sokáig az egyik legkeresettebb modell volt. Rengeteg magazin címlapján szerepelt, de mindez már a múlté. Seymourt pénteken kapcsolták le a rendőrök a connecticuti Greenwitch-ben. Az autópálya egyik lehajtóján ugyanis beletolatott a mögötte lévő kocsiba - írja a TMZ.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

A modell nem volt hajlandó alávetni magát az alkoholszondás vizsgálatnak, de a kiérkező rendőrök elmondása szerint Seymour lehellete alkoholszagú volt, remegett a lába és véresek voltak a szemei. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy bevigyék a helyi rendőrörsre, arról viszont nincs információ, hogy azóta kiengedték-e a modellt. Az viszont biztos, hogy ittas vezetés miatt emeltek ellene vádat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.