John Travolta fejéről levált a paróka

paróka John Travolta haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek már rég nem olyan dús a hajkoronája, mint egykor volt. Csellel próbálta elfedni ritkuló szálait, de vesztére mindenkinek feltűnt a turpisság. 

A melegbotrányba is keveredett színész fáradhatatlanul próbál harcolni az idővel. Ennek nyomai látszanak az arcán is, hiszen oly sok sztárhoz hasonlóan ő is alávetette már magát szépészeti beavatkozásoknak.

Forrás: AFP

A színész azt is nehezen viseli, hogy egykor dús, fekete haja - amire joggal lehetett büszke - már jócskán megritkult. Ezt bizonyítja az is, hogy egy szombati rendezvényre parókát húzott, de sajnos a műhaj nem maradt meg sokáig a színész fején. A fotósok természetesen egyből kiszúrták a leváló parókát, a ragasztás nyomai is világosan látszottak a sztár homlokán.

Vajna Tímea elárulta, fog-e időjárást jelentenihttp://www.life.hu/sztarok/20160120-vajna-timeat-erdekli-az-idojaras-de-ettol-meg-nem-lesz-idojos.htmlNemrég olyan sajtóhírek láttak napvilágot, amelyek szerint Andy Vajna feleségéből lehet a TV2 új időjósa. Timi most viccesen reagált a felröppent híresztelésekre. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegtervezte saját temetését Céline Dion elhunyt férje, René Angelilhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-celine-dion-elhunyt-ferje-rene-angelil-megtervezte-a-sajat-temeteset.htmlRené Angélil szeretett volna könnyíteni a gyászoló énekesnő terhein, ezért már több hónappal a halála előtt megkezdték az előkészületeket. TV + Sztárok--Kínos baki történt Szíj Melinda koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szij-melinda-egykori-megasztaros-enekesno-koncertje-elott-kinos-baki-tortent.htmlA Megasztár egykori versenyzője Székesfehérváron lépett a színpadra teltházas koncertjén, amely előtt nem sokkal kiderült: nem volt minden egészen rendben. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huKulcsár Edina: "Próbálok csak a jó dolgokra koncentrálni"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kulcsar-edina-zenehallgatas-kozben-probal-csak-a-jo-dolgokra-koncentralni.htmlKulcsár Edinának rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie tavaly év végén: szakítottak vőlegényével és kórházról kórhazra járt. Edina most elárulta, a zene mindig is sokat segített neki abban, hogy pozitív energiákkal töltődjön fel. TV + Sztárok--Király Viktor: "Egyelőre nincs a zsebemben lemezszerződés"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kiraly-viktornak-tobb-koncertje-is-van-amerikaban-de-a-lemezszerzodes-meg-varat-magara.htmlKirály Viktor rengeteget dolgozik külföldi karrierje beindításán, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, mint a legtöbb ember gondolná. TV + SztárokOrigoFenyő Iván: "Én vagyok a lélek Hosszú Katinkája"http://www.life.hu/sztarok/20160120-fenyo-ivan-a-lelek-hosszu-katinkaja.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, tegnap komoly kritikát fogalmazott meg a színész a nők viselkedésével kapcsolatban, és a manapság igencsak elterjedt érzelemmentes szexről. A Facebook-bejegyzésnek nagy visszhangja lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.