A showman Facebook oldalán adott hangot felháborodásának: véleménye szerint csak úgy kerülhet valaki a képernyőre, ha fizet érte.

Nagyon sajnálom, hogy a magyar televíziós történelemben eljött az az idő, ahol csak úgy szerepelhetsz, hogy a kissebb vezetőségnek pénzt adsz a fizetésedből, meg előre a saját zsebedből - kezdte Gáspár Győző hivatalos közösségi oldalán. A showman szerint ha van pénz, a televíziós csatornáknak nem számít, kit tesznek a képernyőre. 

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Mindegy hogy rossz példát mutatsz az embereknek, mindegy hogy csalásból, drogozásból élsz,vagy az is mindegy hogy tanultad ezt a szakmát, vagy évekig gyakoroltad, hogy megtanuld, és hogy ebből tisztességesen megtudjál élni,

és ha nem fizetsz előre, mit ahogy én sem tettem, (pedig kérték..) akkor nincs esélyed arra hogy képernyőre kerülj, hogy szórakoztasd az embereket,hogy példát mutass azoknak akik nem jó úton járnak." 

"Itt nem kell hogy műsorvezetőnek tanulj,vagy gyakorlatot szerezz, elég ha van pénzed,amit előre és közben oda adsz megfelelő embereknek,és már műsorvezető is vagy azonnal, egy extra szerződéssel a kezedbe,kiemelt fizetéssel… így már szinte bármit megtehetsz... Mikor változik meg ez a rendszer, hogy a szereplőket ne a pénzükért szerepeltessenek, hanem a tehetségükért…. ja és a pofátlanságnak vannak olyan magas fokai, amiért nem jár büntetés, csak csodálat" - fogalmazott a sztár.