Charlie Sheen betegsége ellenére nagyon jó bőrben van

Forrás: AFP/Michael Buckner -
betegség Charlie Sheen HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárt négy évvel ezelőtt diagnosztizálták HIV-vírussal, de csak néhány hónapja vállalta fel betegségét a nagy nyilvánosság előtt is. A gyógyszeres kezelések és a botrányok nem szegték a színész kedvét.

Hónapokkal ezelőtt maga Charlie Sheen vetett véget a pletykáknak azzal, hogy bevallotta, ő a HIV-pozitív világsztár. A Két pasi meg egy kicsi sztárja híres a hedonista életmódjáról, így nem is volt igazán meglepő a bejelentése. Rengeteg celebnő fordult meg az ágyában, akiknek mind átadhatta betegségét.

Forrás: NORTHFOTO

Személyi asszisztense is kitálalt a sztárról, miután titka napvilágra került. Han szerint a színész már akkor is jól volt, csak a média ellene irányuló támadásait viselte nehezen, ám úgy tűnik, ezzel is egyre jobban boldogul. Charlie Sheen boldogan mosolygott a fotósok kamerájába, miközben egykori sportoló barátjával éppen ebédelni készültek múlt héten. A színész a betegsége és a rengeteg botrány ellenére tele van élettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.