Eltűnt egy 14 éves lány Dunaújvárosban: Tegnap este ment el otthonról

rendőrség Dunaújváros eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves Hanol Evelin Kamillát keresik a dunaújvárosi rendőrök.

A lány tegnap este ment el otthonról, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen - tájékoztat az Origo.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete dzsekit, terepszínű nadrágot és kékes-szürke színű sportcipőt viselt - olvasható a rendőrség honlapján a telefonszámokkal együtt, amelyeken információkat várnak.

Gyilkosság történt Debrecenben: Megöltek egy 54 éves nőthttp://www.life.hu/news/20160123-gyilkossag-tortent-debrecenben-megoltek-egy-54-eves-not-megvan-az-elkoveto.htmlEgy 54 éves asszony megölésével gyanúsítják azt a férfit, akit őrizetbe vettek Debrecenben. News--Rekordnagyságú hóra ébrednek a New York-iak: Megbénította a keleti partot a viharhttp://www.life.hu/news/20160123-rekordnagysagu-hora-ebrednek-a-new-york-iak-megbenitotta-a-keleti-partot-a-vihar.htmlA hétvégi hóvihar gyakorlatilag megbénítja az Egyesült Államok keleti partvidékét. Minden hetedik amerikai legalább 15 centi havat lát majd leesni vasárnapig, Washingtonban a hatalmas szél miatt egy méternél magasabb hótorlaszok keletkezhetnek.News--Megmutatja igazi arcát a tél: havazás és nagy hideg várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160123-idojaras-megmutatja-igazi-arcat-a-tel-havazas-es-nagy-hideg-varhato-a-hetvegen.htmlSzombat napközben nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de a keleti határ mentén egész nap napos maradhat az idő - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. Késő délelőtt északnyugaton havazás kezdődik, amely estére eléri a középső országrészt is.NewsThinkstockKettészakadt autó miatt nem jár a budakalászi HÉVhttp://www.life.hu/news/20160123-ketteszakadt-auto-miatt-nem-jar-a-budakalaszi-hev-a-balesetben-harman-serultek-meg.htmlVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budakalászon szombat hajnalban. Az autó kettészakadt, darabjai a HÉV-sínekre hullottak, ezért nem közlekednek a szerelvények.News--FRISS! Lagzi Lajcsit kiengedik a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20160122-lagzi-lajcsit-galambos-lajos-zeneszt-kiengedik-a-bortonbol.htmlA bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt kiengedik az előzetesből. News--Újra felfedeztek egy 137 éve kihaltnak hitt békafajthttp://www.life.hu/news/20160122-indiaban-eddig-ismeretlen-bekafajt-fedeztek-fel-az-allat-a-talajtol-hatmeteres-magassagban-el.htmlEgy ritka, fán élő, kihaltnak hitt békafajt találtak Északkelet-India őserdeiben. Az állat megtalálása Szathjabhama Dasz Bidzsu biológus és kutatócsoportja nevéhez fűződik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.