Király Viktor lesz A Dal első elődöntőjének sztárvendége

Forrás: MTVA -
A Dal 2016 sztárvendég elődöntő Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hónapos amerikai tartózkodása után A Dal 2016 színpadán láthatják újra Király Viktort a rajongók, aki csak a műsor miatt repült haza.

Viktornak nem a most szombati lesz az első Dal-os szereplése, már többször részt vett a zenei versenyen, volt, amikor testvéreivel karöltve álltak a műsor színpadára.

Forrás: MTVA

„A Dal zenei versenye igazi szakmai megmérettetés. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az első elődöntő sztárfellépője. Mondhatom azt, hogy nekem már van „Dalos" múltam, hiszen többször szerepeltem a műsorban. Mindkét alkalommal, amikor bekerült egy-egy dalom a műsorba, imádtam magát a versenyt és a szakmai kihívást. Az idei fellépőknek azt üzenem, hogy merjenek nagyot álmodni, mert csupán kitartás kell a célok eléréséhez." – nyilatkozta Király Viktor A Dal-ban való szereplése kapcsán.

A megújult műsorban, így az első elődöntőben is rengeteg újdonság lesz, amit Király Viktor fellépése fog megkoronázni.

Most már biztos! Lajcsit holnap szabadlábra helyezik: Ügyvédje nyilatkozott a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-galambos-lajos-zenesz-ugyvedje-dr-frohlich-krisztian-megerositette-hogy-lajcsit-szabadlabra-helyezik.htmlGalambos Lajos ügyvédjét telefonon értük el: Dr. Fröhlich Krisztián megerősítette, hogy a zenész vasárnap már otthon ebédelhet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Vasárnap reggel 8-kor elhagyhatja a celláját" - Lagzi Lajcsi holnap végre hazatérhet a családjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-holnap-vegre-hazaterhet-a-csaladjahoz-a-bortonbol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, vasárnap reggel végre átölelheti családját a mulatószene koronázatlan királya, Lagzi Lajcsi.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEltörte a lábát Both Miklós A Dal zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20160122-both-miklos-zenesz-a-dal-2016-zsuritagja-eltorte-a-labat-mert-baleset-erte.htmlA Dal 2016 egyik új zsűritagja, január elején egy népzenegyűjtő úton járt Ukrajnában, ahol baleset érte és eltörte a lábát. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett a híres reality sztár, Kristin Cavallarihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-kristin-cavallari-reality-sztar-autobalesetet-szenvedett.htmlA The Hills és a Laguna Beach egykori sztárja, aki manapság tervezőként szeretné eladni magát, autóbalesetet szenvedett. TV + Sztárok--Nagyon megöregedett Danny DeVitohttp://www.life.hu/sztarok/20160122-danny-devito-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlSzinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit lányával együtt kaptak lencsevégre New York utcáin. TV + Sztárok--Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.