Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, vasárnap reggel kiengedték Galambos Lajost az előzetes letrartóztatásból. 125 nap távollét után megölelhette feleségét is. 

"Az tartotta bennem a lelket odabent, hogy tudtam: az én drága jó feleségem és szerető gyermekeim várnak kint, és számítanak rám" – mondta el a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A zenészt, aki éppen ma ünnepli születésnapját, felesége és három gyermeke is ott várta a székesfehérvári előzetesház bejáratánál vasárnap reggel. Lajcsi később elárulta: felesége a jegygyűrűjét is elvitte a börtönhöz, hogy azt újra az ujjára húzza, ezt követően pedig sírva borultak össze. Otthon kaszinótojás és francia saláta várta vacsorára a muzsikust, aki azt is elárulta, hogy 125 napon keresztül a neve nem Galambos Lajos volt, hanem SD-2514. De mától nem így fogják szólítani, hanem a fülének legszebb két módon, „édesapának és szerelmemnek” - mondta.

Lagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"

A bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott. Nézd meg a videót itt!