Kiss Endi sosem volt babonás, de ahogy öregszik, úgy kezdenek kialakulni furcsa szokásai. A Hooligans dobosa túl a negyedik ikszen újabban minden italból ugyanannyi kortyot hajlandó csak inni, bármilyen folyadékról is legyen szó.

Kiss Endiről, a Hooligans dobosáról legutóbb azt írtuk, hogy számára a lányai jelentenek mindent. A vad rockernek a család az első: a próbák után hazasiet, és ha teheti, reggelente ő viszi gyermekeit óvodába. Most azonban egy furcsa szokásáról mesélt, és úgy fogalmazott, párszor elitta már az agyát...

Forrás: Red Lemon Media

"Nem a korral jár, hanem az agyamat elittam párszor. Nyolcas a szerencseszámom, ezért ha mondjuk szaunázás közben iszom vizet, akkor mindig nyolcat kortyolok. Pár éve alakult ki nálam ez a fura szokás. Nem nagyon örülök neki, de hagyom" - árulta el Endi a Blikknek.

Életműdíjat kapott a Hooligans
2014-ben kiemelkedő teljesítményéért a Hooligans VIVA Comet-gömböt kapott: a "Magyar Könnyűzenéért" elnevezésű díjat söpörték be. A nyolc aranylemezes és egy platinalemezes együttes ezzel 2004 és 2007 után harmadszor kapott Comet-díjat. Akkor ebből az alkalomból készítettünk velük interjút.