"Az agyamat elittam párszor" - Függőségéről vallott Kiss Endi, a Hooligans dobosa

Kiss Endi zenész Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Endi sosem volt babonás, de ahogy öregszik, úgy kezdenek kialakulni furcsa szokásai. A Hooligans dobosa túl a negyedik ikszen újabban minden italból ugyanannyi kortyot hajlandó csak inni, bármilyen folyadékról is legyen szó.

Kiss Endiről, a Hooligans dobosáról legutóbb azt írtuk, hogy számára a lányai jelentenek mindent. A vad rockernek a család az első: a próbák után hazasiet, és ha teheti, reggelente ő viszi gyermekeit óvodába. Most azonban egy furcsa szokásáról mesélt, és úgy fogalmazott, párszor elitta már az agyát...

Forrás: Red Lemon Media

"Nem a korral jár, hanem az agyamat elittam párszor. Nyolcas a szerencseszámom, ezért ha mondjuk szaunázás közben iszom vizet, akkor mindig nyolcat kortyolok. Pár éve alakult ki nálam ez a fura szokás. Nem nagyon örülök neki, de hagyom" - árulta el Endi a Blikknek.

Életműdíjat kapott a Hooligans

2014-ben kiemelkedő teljesítményéért a Hooligans VIVA Comet-gömböt kapott: a "Magyar Könnyűzenéért" elnevezésű díjat söpörték be. A nyolc aranylemezes és egy platinalemezes együttes ezzel 2004 és 2007 után harmadszor kapott Comet-díjat. Akkor ebből az alkalomból készítettünk velük interjút.
Visszakerülhet az előzetesbe Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-visszakerulhet-az-elozetesbe-lagzi-lajcsi.htmlAz ügyészség nem fogadja el a döntést, hogy Galambos Lajos vasárnap, 125 nap után hazamehetett az előzetes letartóztatásból, így fellebbez. TV + SztárokOrigoRubint Réka: „Nem voltak az ellopott telefonon aktképek rólam"http://www.life.hu/sztarok/20160127-rubint-reka-fitnesz-edzo-elmondta-ferje-schobert-norbi-ellopott-telefonjan-nem-voltak-rola-aktkepek.htmlA fitneszedző mindenkit megnyugtatott, férje, Schobert Norbert ellopott telefonján nem találhatóak pikáns képek. TV + SztárokOrigoBeengedik a díjátadókra, mert hasonlít Bradley Cooperrehttp://www.life.hu/sztarok/20160127-ez-a-ferfi-kikopott-bradley-cooper-tobb-dijatadora-is-belogott-fotozkodik-a-rajongokkal.htmlA férfi szinte kiköpött mása a világsztárnak, és ezt ki is használja. Fotózkodik a rajongókkal, és többen össze is keverték már a színésszel vörös szőnyeges eseményeken. TV + Sztárok--Nicole Kidman melltartó nélkül forgathttp://www.life.hu/sztarok/20160127-nicole-kidman-melltarto-nelkul-furdik-a-queen-of-the-desert-cimu-filmben.htmlA színésznő soha nem volt szégyenlős, mindig is szívesen mutogatta csupasz testét a filmvásznon. Mostani filmjében sem maradnak el a fülledt jelenetek. TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal ünnepelte 1 millió követőjét Elizabeth Bankshttp://www.life.hu/sztarok/20160127-elizabeth-banks-sajat-mellet-fogta-meg-az-instagramon-1-millio-koveto.htmlA stílusos színésznő megajándékozta hatalmas rajongótáborát egy mellfogdosós képpel! TV + Sztárok--Hoppá! Kiss Ramónának új lakótársa vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160127-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-kiderult-osszekoltozott-nyari-diaval.htmlKiss Ramóna olyan lakótársra lelt, aki minden csibészségben benne van, így együtt borzolhatják a pasik idegeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.