Visszakerülhet az előzetesbe Lagzi Lajcsi

Forrás: TV2 -
börtön Lagzi Lajcsi
Az ügyészség nem fogadja el a döntést, hogy Galambos Lajos vasárnap, 125 nap után  hazamehetett az előzetes letartóztatásból, így fellebbez.

Fellebbez, és Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatásának hosszabbítását indítványozza a Pest Megyei Főügyészség - írja a Tények nyomán az Origó.

A Blikk információi szerint a nyomozási bírónak három napja van dönteni a fellebbezésről és további két-három hét is eltelhet, mire a jogerős határozatot meghozzák. "Az lett volna a csoda, ha az ügyészség nem fellebbez" - nyilatkozta a napilapnak Lajcsi ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd.

Forrás: TV2

Dögösen pózol Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-dogos-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan-peter-szabo-szilvi.htmlNicole Kidman melltartó nélkül forgathttp://www.life.hu/sztarok/20160127-nicole-kidman-melltarto-nelkul-furdik-a-queen-of-the-desert-cimu-filmben.htmlRubint Réka: „Nem voltak az ellopott telefonon aktképek rólam"http://www.life.hu/sztarok/20160127-rubint-reka-fitnesz-edzo-elmondta-ferje-schobert-norbi-ellopott-telefonjan-nem-voltak-rola-aktkepek.htmlBeengedik a díjátadókra, mert hasonlít Bradley Cooperrehttp://www.life.hu/sztarok/20160127-ez-a-ferfi-kikopott-bradley-cooper-tobb-dijatadora-is-belogott-fotozkodik-a-rajongokkal.htmlDöbbenet! Ez a lány a megszólalásig hasonlít Taylor Swiftre http://www.life.hu/sztarok/20160127-taylor-swift-ez-a-lany-olyan-mint-a-sztar-dobbenetes-foto-hasonmas.htmlHatalmas dekoltázzsal ünnepelte 1 millió követőjét Elizabeth Bankshttp://www.life.hu/sztarok/20160127-elizabeth-banks-sajat-mellet-fogta-meg-az-instagramon-1-millio-koveto.htmlBotrány! Kizárhatják Freddie-t A Dalból - Összeférhetetlenséget állít egy stábtaghttp://www.life.hu/sztarok/20160127-kizarhatjak-freddiet-a-dalbol.htmlÖsszeférhetetlenségek és szabálytalanságok sokasága történik A Dalban – állítja az MTVA produkciójának egyik, neve elhallgatását kérő stábtagja. Szerinte a múlt heti elődöntőben toronymagasan továbbjutott Fehérvári Gábor Alfrédot, vagyis Freddie-t akár ki is lehetne zárni a versenyből, mert jogtalan előnyre tett szert - írja a Blikk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.