Éjjel nappal Budapest Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabája születése után Nádai Anikó kissé visszavonult, most azonban újra visszatért. A Life.hu riportere az első celebrendezvényén kapta mikrofonvégre, ahol a bájos anyuka igen sok mindenről mesélt.

Visszatérés a képernyőre? Esetleg az X-Faktor mentori székébe? Mikor érkezik az újabb csemete? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, és persze a válaszok az alábbi videóban:

Isten éltesse! 31 éves lett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160128-kallay-sunders-andras-zenesz-enekes-31-eves-lett-januar-28-an.htmlNagy nap ez a mai! Nem csak Kern András lett ma 68 éves, hanem egy másik, azonos kersztnevű úriember is. Kállay-Saunders András is január 28-án látta meg a napvilágot, így a Life.hu az alábbi dallal köszönti őt. Boldog születésnapot kívánunk! TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoHorváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-gaspar-gyozo-showman-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--Hugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Kudlik Júlia: „Nem számítottam a kirúgásomra"http://www.life.hu/sztarok/20160128-kudlik-julia-a-kozteve-egykori-musorvezetoje-nem-szamitott-az-elbocsatasara.htmlA televíziós legenda arról vallott, anno hogyan kellett távoznia a köztévétől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.