Rejtélyes betegség miatt fordult vissza egy repülőgép

Forrás: Thinkstock - illusztráció -
betegség visszafordulás repülő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az American Airlines Londonból Los Angelesbe tartó járata kénytelen volt megszakítani útját, mert több utas is rosszullétre panaszkodott.

Az American Airlines járata 188 utassal a fedélzetén volt kénytelen visszafordulni, mivel Izland felett egy titokzatos betegség miatt összerogyott egy légiutas-kísérő, és öt utas is rosszullétre panaszkodott - írja a Telegraph. A kapitány úgy döntött, a közeli Keflavik helyett a Heathrow repülőtéren száll le.

Forrás: Thinkstock - illusztráció

Amikor landoltunk, rengeteg rendőrautó, mentő és tűzoltó volt a helyszínen. Kimenekítettek minket a kifutópályára, majd 45 percet kellett várakoznunk a dokkolás előtt - mesélte egy utas.

A landolás után senki nem szorult orvosi segítségre. A jelentések szerint, akik rosszullétre panaszkodtak, azok elvesztették az egyensúlyukat, ezért lehetséges, hogy a légnyomással lehetett valami gond, bár általában ez fel- és leszállásnál szokott előfordulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.