Héder Barna sportigazgató lesz a közmédiánál

Fotó: Polyak Attila - Origo -
közmédia sportigazgató Héder Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban kiemelt jelentőségű események várhatók. A nyári olimpia és a labdarúgó Európa-bajnokság is fontos lesz, ezért az M4 Sportnál sportigazgatói pozíciót hozott létre.

Az idei év megnövekedő feladatai miatt a közmédia 2016. január 5-től az M4 Sportnál sportigazgatói pozíciót hozott létre. A hatékony és eredményes munkavégzés érdekében a tartalmi és menedzseri feladatokat ugyanannak a személynek célszerű ellátnia.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Ezért az MTVA vezetése a sportigazgatói, valamint a sportfőszerkesztői feladatokat összevonja, és annak ellátásával Héder Barnát bízta meg 2016. február 1-jével - közölte az MTVA.

Héder Barna közgazdászként végzett, a sportújságírás számos területén szerzett tapasztalatot, valamint menedzserként is több területen dolgozott. Sportújságírói pályafutását 1989-ben kezdte a Magyar Televízióban, az 1996-ban induló magyar nyelvű Eurosport alapítója, később nyolc éven keresztül volt az RTL Klub sportfőszerkesztője. A kinevezés mellett Héder Barna folytatja eddigi nemzetközi és hazai televíziós és internetes tevékenységét.

Kiderült, miért lett öngyilkos a két debreceni diákhttp://www.life.hu/news/20160129-ket-honapon-belul-ket-ongyilkossag-torten-a-debreceni-gimnaziumban-szerelmi-banat-miatt.htmlA Szent József Gimnázium két tanulója, akik öngyilkosságot követtek el, nemcsak osztálytársak voltak, hanem egymás szerelmesei is. News--Erről beszélgetett Leonardo DiCaprio és Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160129-ferenc-papa-a-kornyezetvedelemrol-diskuralt-leonardo-dicaprioval.htmlFerenc pápa csütörtökön fogadta a Vatikánban Leonardo DiCapriot, aki - miután olaszul köszöntötte a katolikus egyházfőt - a környezetvédelemről diskurált vele, majd átadott egy csekket a pápa "szívének kedves" jótékonysági kezdeményezések támogatására. News--Kerekesszékes figurát készített a Lego http://www.life.hu/news/20160129-kerekesszekes-figurat-keszitett-a-lego.htmlKerekesszékben ülő minifigurával jelent meg a piacon a dán Lego cég, csaknem egy évvel azután, hogy az interneten kampány indult, amely a fogyatékossággal élő emberek megjelenítésére szólította fel a játékgyártót. News--Sokkoló! Pornófilm indult el az emlékvideó helyett egy 33 éves férfi temetésénhttp://www.life.hu/news/20160129-durva-pornofilm-indult-el-az-emlekvideo-helyett-egy-33-eves-ferfi-temetesen.htmlTöbb száz gyászolót sokkolt, amikor egy tragikus balesetben elhunyt férfi temetésén az emlékvideó helyett pornófilm került kivetítésre. NewsThinkstock"Rágalom" - Valótlan interjú miatt perelnek a Saul fia alkotóihttp://www.life.hu/news/20160128-nemes-jeles-laszlo-es-a-saul-fia-alkotoi-ragalom-miatt-perelnek-egy-nemet-lapot.htmlA cannes-i bemutatója óta eltelt nyolc hónapban a német lapok nem sokat foglalkoztak a Saul fiával, de a hét elején bejelentették az Oscar-jelölt magyar film Németországi premierjének dátumát (március 10.), és csütörtökön le is jött egy interjú Nemes Jeles Lászlóval a Jüdische Allgemeine nevű berlini újságban: "Magyarország nem normális ország" címmel... NewsOrigoMa este búcsúzik az RTL Klub népszerű sorozatahttp://www.life.hu/news/20160128-az-rtl-klub-dontott-a-valotarsak-cimu-magyar-sorozatarol-jon-a-masodik-evad.htmlDe nem örökre! Nyáron folytatódik a Válótársak, lesz második évad. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.