Sebestyén Balázs saját maga főnöke lesz: így trükközik az RTL Klub, hogy ne menjen át a TV2-höz

Forrás: RTL Klub -
gyártó műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyertek át szombat este! című műsorban már nemcsak műsorvezetőként vesz részt, hanem ezentúl maga is gyártja majd a show-t.

Sebestyén Balázs régi álma vált valóra azzal, hogy késő esti show-t kapott az RTL Klub vezető arcaként. A műsorvezetőnek azonban sikerült feljebb lépnie a ranglétrán, és ezentúl a műsor gyártója is ő maga lesz - írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

A lap úgy tudja, hogy az RTL Klub azért adta meg Balázsnak ezt a lehetőséget, hogy a TV2 ne csábítsa át magához. A Gyertek át szombat este! című műsor nagy sikerrel futott, de természetesen ebben a gyártásnak is szerepe volt, amit eddig Kovács Kristóf producer cége végzett, aki korábban a Showder Klub, az Esti Showder, az Activity Show és egyéb nagy volumenű műsorok gyártója volt.

Forrás: RTL

A Bors telefonon érte utol Kovács Kristófot, aki lemondta, hogy ők gyártják a műsort, igaz, rövid távú szerződése van a csatornával, a jogok pedig az RTL Klubnál vannak, így bármi előfordulhat.

Forrás: Facebook/Gyertek át szombat este

Állítólag Balázsék már el is kezdték szervezni a sztárokat a szombat esti műsorokhoz az új felállásban. Egyedül az szegheti a műsorvezető kedvét, ha a korábbi cég elviszi a saját embereit. A Bors megkereste Balázst és a csatornát is az ügyben, de csak az RTL Klubtól kaptak választ, melyben az áll, hogy az RTL Klub magánvállalkozásként szabadon dönthet, hogy szórakoztató műsorait mi­lyen gyártókkal és mi­lyen feltételekkel készítteti el.

Majka miatt támadják rajongói Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20160202-hosszu-katinka-kozos-kepet-posztolt-facebook-oldalara-majkaval.htmlAz úszónő hazatért Luxemburgból, és elköltött egy ebédet a rapperrel. Rajongói viszont nem voltak oda a közös időtöltésért. Többen azt írták, hogy csalódtak Katinkában. TV + Sztárok--Hurrá! Keira Knightley májustól Budapesten forgathttp://www.life.hu/sztarok/20160201-keira-knightley-majustol-hazankba-latogat-igazi-vilagsztarok-a-fovarosban-ryan-gosling.htmlRyan Gosling és Harrison Ford nyáron érkezik hozzánk, most pedig kiderült, hogy tavasszal sem maradunk sztár nélkül. Ha szemfüles vagy, talán még találkozhatsz is velük! TV + SztárokAFPIlyen fotót még biztos nem láttál Aleskárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160201-aleska-diamondra-safrany-emesere-nem-ismerni-ra-egy-negy-evvel-ezelott-keszult-foton.htmlSáfrány Emese Instagramjára töltötte fel a négy évvel korábbi képet, amin rá sem ismerni. TV + Sztárok--Boldog szülinapot, Caramel! 34 éves lett az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160201-molnar-ferenc-caramel-34-eves-lett.htmlAz énekest az egész ország a TV2 tehetségkutató műsorából ismerhette meg: Caramel a Megasztár második szériájának győzteseként vált népszerű előadóvá. TV + Sztárok--Snoop Dogg természetfilm-narrátorként debütált - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20160201-snoop-dogg-igy-beszel-a-hodokrol-vicces-video-a-sztarrol-termeszetfilmet-narral.htmlA világ egyik legnépszerűbb rappere igazán humorosan adott elő egy körülbelül két perces jelenetet, ami annyira megtetszett a nézőknek, hogy a jövőben szívesen hallgatnák őt narrátorként. Most petíció is indult az ügy érdekében! TV + Sztárok--Elképesztő dolgok derültek ki Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160201-michael-jackson-popenekes-rideg-volt-es-rivalisa-prince-bakijait-nezte-videon.htmlÁllítólag nagyon ridegen tudott viselkedni a popsztár, és imádta riválisa, Prince koncert közben elkövetett bakijait nézni videón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.