A Gyertek át szombat este! című műsorban már nemcsak műsorvezetőként vesz részt, hanem ezentúl maga is gyártja majd a show-t.

Sebestyén Balázs régi álma vált valóra azzal, hogy késő esti show-t kapott az RTL Klub vezető arcaként. A műsorvezetőnek azonban sikerült feljebb lépnie a ranglétrán, és ezentúl a műsor gyártója is ő maga lesz - írja a Bors. 

Forrás: RTL Klub

A lap úgy tudja, hogy az RTL Klub azért adta meg Balázsnak ezt a lehetőséget, hogy a TV2 ne csábítsa át magához. A Gyertek át szombat este! című műsor nagy sikerrel futott, de természetesen ebben a gyártásnak is szerepe volt, amit eddig Kovács Kristóf producer cége végzett, aki korábban a Showder Klub, az Esti Showder, az Activity Show és egyéb nagy volumenű műsorok gyártója  volt. 

Forrás: RTL

A Bors telefonon érte utol Kovács Kristófot, aki lemondta, hogy ők gyártják a műsort, igaz, rövid távú szerződése van a csatornával, a jogok pedig az RTL Klubnál vannak, így bármi előfordulhat.

Forrás: Facebook/Gyertek át szombat este

Állítólag Balázsék már el is kezdték szervezni a sztárokat a szombat esti műsorokhoz az új felállásban. Egyedül az szegheti a műsorvezető kedvét, ha a korábbi cég elviszi a saját embereit. A Bors megkereste Balázst és a csatornát is az ügyben, de csak az RTL Klubtól kaptak választ, melyben az áll, hogy az RTL Klub magánvállalkozásként szabadon dönthet, hogy szórakoztató műsorait mi­lyen gyártókkal és mi­lyen feltételekkel készítteti el.