II. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot.

Steven Bedrordot 2010-ben ítélték el két fiatalkorú lány molesztálásáért. A pedofil bűnöző nemrég Vilmos herceg és Harry herceg oldalán jelent meg a BBC csatorna egyik különkiadásában, ahol a két királyi sarj oldalán vett részt háborús veteránok otthonainak építékezésében Manchasterben.

Vilmos és Harry a manchesteri építkezés közbenForrás: AFP/Phil Noble

Egy másik brit televíziós csatorna, az ITV a National Television Awards díjátadóját közvetítette, ahol Bedford szintén megjelent a BBC jelölést kapott sorozatának egyik videóján. A két áldozat most mind mind a BBC, mind az ITV szerkesztőit támadni kezdte, a királyi források szerint pedig maga Erzsébet királynő is kiakadt, amiért a két televíziós csatorna egy felvételen mutatta unokáit a bűnözővel.

Szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait
Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál - hogy mennyire nem állnak távol a világraszóló botrányok a királyi családtól, arról bővebben ide kattintva olvashatsz.