Wolf Kati: „Conchitát gyalázó mondatokat adnak a számba"

Forrás: Istvan Ruff -
hírlevél jogi lépés gyalázkodás Conchita Wurst Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Katinak csúnyán visszaéltek a nevével: egy hírlevélben ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivált, és azon belül is Conchitát gyalázó mondatokat adtak a szájába. Az énekesnő jogi lépéseket tett az eset kapcsán. 

Wolf Kati közösségi oldalán írta le a történteket: egy hírlevélben olyan mondatokat adtak a szájába, melyek sosem hangzottak el tőle.

Forrás: Istvan Ruff

„Ma reggel eljutott hozzám egy hírlevél (sajnos nem tudom, ki mindenkinek küldték ki) egy Spotify-on elérhető dal kapcsán, amit 2 éve énekeltem fel, és most újra hangszerelve letölthető. A hírlevélben az Eurovíziós Dalfesztivált, és azon belül is Conchita-t gyalázó mondatokat adnak a számba. Érthetetlen számomra, és teljességgel elhatárolódok ezektől a mondatoktól. Nekem a dalfesztivál életre szóló élmény volt, fantasztikusan éreztem magam, és Conchita pedig azért nyert, mert nagyszerű volt a dal, az előadó pedig jól énekel, szuggesztív és egyedi. A szükséges jogi lépéseket megtettük" – írta Kati.

Kiss Endi: „Volt, amikor éheztünk"http://www.life.hu/sztarok/20160202-kiss-endi-a-hooligans-egyuttes-frontembere-bevallotta-volt-amikor-ehezett.htmlA Hooligans együttes meghatározó arca bevallotta, voltak olyan időszakok az életében, amikor nélkülöznie kellett. TV + Sztárok--Ilyen fotót még biztos nem láttál Aleskárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160201-aleska-diamondra-safrany-emesere-nem-ismerni-ra-egy-negy-evvel-ezelott-keszult-foton.htmlSáfrány Emese Instagramjára töltötte fel a négy évvel korábbi képet, amin rá sem ismerni. TV + Sztárok--Pénzzel segített egy hajléktalanon Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-sylvester-stallone-vilagsztar-penzt-adott-egy-hajlektalannak.htmlA színész gesztusa olyan heves érzelmeket váltott ki az asszonyból, hogy még Stallone is meglepődött. TV + Sztárok--Bódi Sylvi egy szál álarcban és bugyiban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-bodi-sylvi-modell-egy-szall-alarcban-es-bugyiban-pozolt-farsangi-hangulatban.htmlA modellt is elérte a karneváli láz és egy extravagáns, egészen intim fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Megvan a döntés - Folytatódik a Válótársakhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-folytatodik-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozata-stoh-andrassal.htmlAZ RTL Klub remek sorozatának első évada csütörtökön véget ért, de jó hír, hogy nem most láthattuk utoljára a túlfűtött jelnetekben bővelkedő, párkapcsolatokról szóló alkotást. TV + Sztárok--Cindy Crawford szexi combokat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-cindy-crawford-modell-szexi-combokat-villantott.htmlA modell egy fiatalkori fekete-fehér fotón mutatta meg, milyen kívánatos volt fénykorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.