Az energiaitalok miatt halhatott meg a világ legkövérebb embere

Forrás: Youtube -
halál Andres Moreno Sepúlveda energiaital túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halála előtti napokban hat energiaitalt is megivott családja szerint Andres Moreno Sepúlveda. Ez a mennyiség még az átlagos súlyú embereknél is problémákat okozhat.

A világ legkövérebb embereként számon tartott Andres Moreno Sepúlveda karácsony előtt hunyt el. Halálát szívroham és hashártyagyulladás okozta. A férfi 320 kilogrammot nyomott.

Forrás: Youtube

Mielőtt elhunyt, nagy mennyiségben fogyasztott energiaitalt, ami az orvosok szerint még az egészséges, átlagos súlyú embereknél is felgyorsult szívverést, szívritmuszavart okozhat. A túlsúlyos embereknél még nagyobb ennek a kockázata - írja a Daily Mail.

Az egykori rendőr karácsony este lett rosszul, családja előbb a tűzoltókat hívta ki, hogy le tudják fektetni a férfit, de később sem javult az állapota. Akkor már hiába hívták ki a mentőket, Moreno út közben meghalt. A férfi mindig is súlyproblémákkal küzdött, már újszülöttnek is óriási baba volt, hiszen 6 kilogrammal látta meg a napvilágot. Huszonévesen is 170 kilós volt, de állapota akkor kezdett el igazán rosszabbodni, amikor apja elhunyt 4 évvel ezelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.