A gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen.

Céline Dion mindössze 12 éves volt, amikor találkozott a zenei menedzser és producer René Angélillel, aki később jelzálogot vett fel saját házára, hogy kifizesse a még fényűző karrierje előtt álló énekesnő eslő stúdióalbumát.

Céline Dion férje búcsúztatójánForrás: AFP/Geoff Robins

A munkakapcsolatból később szerelem lett, 1994-ben pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. Céline Dion nemrég pontosan ugyanazon a helyen búcsúzott el élete párjától, ahol annak idején oltár elé álltak: a január 14-én elhunyt René Angélil búcsúszertartását a montreáli Notre Dame Bazilikában tartották.

Céline Dion nemrég újra visszatért a színpadra, éneklés helyett azonban csak beszédet tartott a továbbra is gyászoló énekesnő. Soha nem voltam részese egyetlen üzleti tárgyalásnak sem, ahol igennel vagy nemmel kellett döntenie. Már az első naptól kezdve védelmezett engem, ebben biztos vagyok - mondta el Céline a las vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. Az eseményen készült felvételt itt nézheted meg.