Esküvőjük helyszínén temetik el Céline Dion férjét

Forrás: AFP/John Shearer -
esküvő házasság temetés Céline Dion René Angélil Montreal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és René Angelil 1994-ben esküdött örök hűséget egymásnak a montreáli Notre Dame Bazilikában - a hírek szerint most ugyanitt tervezi elbúcsúztatni a napokban elhunyt férjét.

Ugyanott tervezi René Angelil búcsúztatását Céline Dion, ahol 21 évvel ezelőtt egybekeltek - írja a The Hollywood Reporter.

Forrás: AFP/John Shearer

A temetési szertartásra tehát január 21-én, csütörtökön kerül sor a montreáli Notre Dame Bazilikában, pontosan ott, ahol "feleségül vette azt, akire egész életében élete nagy szerelmeként gondolt" - olvasható Céline Dion hivatalos Facebook oldalán.

A szertartás nyilvános lesz. A hírek szerint február 3-án a Las Vegas-i Ceasars Palace Colosseumban is tartanak megemlékezést.

Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, múlt héten meghalt a többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő férje, René Angélil. Az sem volt titok, hogy Céline bátyja, Daniel is rákos, és hogy állítólag már a végső stádiumban van. Pár nappal később ő is elhunyt.

Kínos! Részegen gúnyolódott a közönségén Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-madonna-enekesno-reszeg-volt-es-gunyolodott-a-kozonsegen-a-kentuckyban-adott-koncertjen.htmlA hírek szerint a popkirálynő kicsit többett ivott a kelleténél a Rebel Herat Tour egyik koncertje előtt. TV + Sztárok--Király Viktorral órákon át „szemezett" egy stewardhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-kiraly-viktorral-enekessel-az-amerikai-voice-versenyzojevel-orakon-at-szemezett-egy-steward.htmlAz énekesnek az Amerika és a Magyarország közötti folyamatos ingázás során sok vicces élményben van része, amikor felismerik őt a rajongók - most egy ilyet meg is osztott meg Kárász Róberttel. TV + Sztárok--95 százalékkal csökkent Rékasi Károly jövedelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160118-rekasi-karoly-alig-keresett-penzt-az-ev-vegen.htmlAutóbalesete miatt sok munkától esett el Rékasi Károly, akinek a tavalyi év utolsó hónapjaiban alig volt jövedelme. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCharlie Sheen betegsége ellenére nagyon jó bőrben vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-charlie-sheen-a-betegseg-es-a-botranyok-ellenere-nagyon-jo-kedvu.htmlA sztárt négy évvel ezelőtt diagnosztizálták HIV-vírussal, de csak néhány hónapja vállalta fel betegségét a nagy nyilvánosság előtt is. A gyógyszeres kezelések és a botrányok nem szegték a színész kedvét. TV + Sztárok--Micsoda dívaszelfi: Osvárt Andi Eszenyi Enikővel lőtt egy képethttp://www.life.hu/sztarok/20160117-osvart-andrea-es-eszenyi-eniko-szinesznok-egyutt-lottek-egy-kepet-kozos-szelfit.htmlCsodálatos fotóra bukkantunk a fiatal sztár nyilvános Instagram oldalán.TV + Sztárok--Radics Gigi ismét Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-radics-gigi-csaladjaval-egyutt-utazik-amerikaba.htmlA gyönyörű hangú énekesnő a családjával együtt költözik ki a tengerentúlra, hogy ott folytassa karrierje építését. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.