Rékasi Károlyra ismét műtét vár

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset műtét közlemény repertoár baleset József Attila Színház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila színház közleményben adta hírül, hogy levették a repertoárról a darabot, amiben Rékasi Károly játszott, mert a színésznek újabb műtétre lesz szüksége. 

„A József Attila Színház sajnálattal tudatja, hogy Rékasi Károly nyári motorbalesetből származó sérülései nem gyógyultak megfelelő ütemben, ezért újabb operációra van szüksége. A nem várt fejlemények miatt a február 6-ra, szombatra tervezett Feketeszárú cseresznye című előadást a színház nem tudja megtartani, a jegyeket visszaváltja" – áll a színház közleményében, amelyben azt is kifejtik, hogy a színház a legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépésével, teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag az évad végéig nem számolnak. Az ebből következő műsorváltozásokért a közönség megértését és türelmét kérik.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.