Már nem tér vissza a tél márciusban

eső időjárás-előrejelzés meteorológia meleg tavasz március napsütés hóesés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszútávú előrejelzés szerint februárban marad a szokatlanul enyhe, kora tavaszias idő, és március első napjaiban sem kell számítani mínuszokra.

Bár a hosszú távú előrejelzés kevésbé ad pontos, megbízható adatokat a későbbi időjárási helyzetről, az Időkép jelentése szerint azonban február következő napjaiban sem kell számítani a tél visszatértére.

Forrás: Időkép

A 30 napos előrejelzés szerint a következő napokban marad a napsütéses, kora tavaszias, sokszor csapadékos időjárás, a hőmérséklet azonban éjszakánként nem süllyed -3 fok alá. Hasonló idő várható március első napjaira is: az előrejelzés sok csapadékot, és akár plusz 15 fokos csúcshőmérsékletet ígér.

"Mondd el az anyádnak az orgazmusod" - Kiszivárgott Bill Cosby egyik telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/news/20160201-bill-cosby-nemi-eroszakkal-vadolt-szinesz-ugye-andrea-constanddal-tovabb-folytatodik.htmlKiszivárgott a komikus és áldozata, Andrea Constand kosárlabdaedző telefonbeszélgetése. Bill Cosby ügyének tárgyalása a napokban folytatódik. News--Budapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világhttp://www.life.hu/news/20160206-budapest-hajnali-fenyben-a-magyar-fovarost-csodalja-a-fel-vilag-mervai-mark-fotosorozataban.htmlHála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát. NewsOrigoKólával juthatott a drog a kismamák szervezetébe - Megszólalt az egyikükhttp://www.life.hu/news/20160206-kolaval-juthatott-a-drog-a-kismamak-szervezetebe-torokszentmikloson.htmlNevét és arcát is vállalta Fátyol Mónika a Tények című műsornak adott interjújában, amelyben elmondta: ők csak áldozatok voltak, egyikük sem tudta, hogy kábítószer van az italban, amibe belekóstoltak. NewsOrigo34 évesen meghalt Katie May Playboy-modellhttp://www.life.hu/news/20160205-katie-may-playboy-modell-meghalt-34-evesen.htmlAz egygyerekes playmate csütörtökön hunyt el Los Angelesben. Halálát agyvérzés okozta. NewsOrigo5 meglepő tény, amit nem tudtál a születésnapos Mária királyi hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160205-maria-dan-kiralyi-hercegnorol-5-meglepo-dolog-amit-nem-tudtal.htmlFebruár 5-én ünnepli 44. születésnapját Dánia jövőbeli királynéja, Mária hercegnő. Íme 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál a kifinomult stílusáról, megjelenéséről és kiegyensúlyozottságáról ismert európai hercegnőről. News--Hatalmas botrány: élő patkány fejét harapta le egy férfi egy Facebook videóbanhttp://www.life.hu/news/20160122-egy-mad-matt-nevu-felhasznalo-elo-patkany-fejet-harapta-le-egy-facebookon-kozzetett-videoban.htmlMár eltávolították azt a Facebookra feltöltött sokkoló videót, amelyen egy Mad Matt nevű felhasználó leharapja az eredetileg a kígyójának tenyésztett patkány fejét. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.