Feltehetően idén is világsztárok között, a sajtó kizárásával köszöntik fel 99. születésnapja alkalmából a magyar származású hollywoodi színésznőt, Gábor Zsazsát Bel Air-i otthonában. Itthon élő rokona, Gábor Marci szerint a díva kiskutyát kap majd ajándékba. 

Gábor Zsazsa Magyarországon élő rokona, Gábor Marci szerint nem ritka, hogy családjuk tagjai megérik a 100. évet, a díva kilencedik férje, Anhalt herceg pedig pazar partival készül megünnepelni az évfordulót. 

Forrás: AFP

Anhalt most is csillogó partival készül a születésnapra, és idén is kizárják a sajtót. Zsazsa dívaként tűnt el a nyilvánosság elől, így emlékeznek rá, nem engedi meg magának, hogy ilyen állapotban lássák.Szerettei és barátai azonban boldogan ünnepelnek vele, és mivel imádja a kutyákat, nem kizárt, hogy a torta mellett egy kutyakölyökkel is meglepik a jeles napon" - mondta el a Borsnak Gábor Marci, aki a lapnak hozzátette: még mindig nem közölték a dívával Conrad Hiltontól született egyetlen lánya, Francesca halálátTúlságosan felzaklatná, ha értesülne róla - szögezte le.