Liptai Claudia beteg volt, amikor Kern Andrással a Gondolj rám című új mozifilmjük csókolózós jelenetét forgatták, ám a színészt elmondása szerint nem csupán ez zavarta a közös munka közben.

"Claudia influenzás volt, amikor csókolóztunk, és leginkább arra gondoltam, hogy ne kapjam el, mert akkor bajba került volna a forgatás, de megúsztam.Meg arra is gondoltam, hogy az én koromban már nem illendő szexjelenetet játszani - magyarázta a Blikknek adott interjújában Kern András, aki szerint míg a külföldi színészekkel szemben ilyen módon sokkal toleránsabbak a nézők, addig itthon teljesen más a helyzet.

Kern András és Liptai Claudia a Gondolj rám című filmbenFotó: Gál Bereniké

Ha lesz következő filmem, abban már nem vállalok szexjelenetet, mert magam is azt vallom, öreg ember ne szexeljen. Mármint mások számára látható módon. Nem illik - szögezte le a Kossuth-díjas színművész.

Liptai Claudia párját nem zavarja a pikánsabb jelenet
Liptai Claudia Kern András Gondolj rám című filmjében egy szexi jelenettel tér vissza a filmvászonra. Szerepe szerint a színész szeretőjét játssza, akit Eszenyi Enikő majdnem in flagranti ér. Claudiát arról faggatta a Life.hu, mennyire állt közel hozzá a csábító szerepe - kattints ide a villáminterjúért!