Jeges tóba lökött egy diákot a Fővárosi Állatkert egyik gondozója

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
iskola diák Fővárosi Állat- és Növénykert gondozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiú osztálykiránduláson vett részt, amikor az eset történt. A gondozónak az nem tetszett, hogy a diák a cipője orrával piszkálja a jégdarabokat a tóban, ezért belerúgott, aki ettől a vízbe esett. 

Az esetet látta a fiú tanárnője is, akitől az Állatkert másik munkatársa elnézést kért. A gyermek édesanyja felhívta az Állatkertet, hogy magyarázatot kérjen a történtekre, neki azt mondták, hogy voltak már hasonló problémáik ezzel a kollégával - írja az Origo.

Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Az anyát felhívta az ominózus gondozó, és azzal magyarázta tettét, hogy a gyerek rosszul viselkedett, de ő móresre tanította, és ha ebből tanul, akár még tisztességes felnőtt is lehet belőle.

Az eset után Hanga Zoltán szóvivő belső vizsgálatot rendelt el, mint mondta, ha igaz a történet, akkor levonják a személyi konzekvenciákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.