Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonából

Forrás: AFP/Paul Marotta -
depresszió idegösszeomlás Matt LeBlanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára.

A 48 éves színész nem sokszor nyilatkozik nehéz éveiről, de most elárulta, miken ment keresztül a Jóbarátok után. Ő és, felesége Melissa McKnight házassága is akkor ért véget. A válókeresetet a színész adta be 2006-ban, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Stephen Shugerman

Lányuk, Marina Pearl LeBlanc egy ritka agyi rendellenességgel született, amely mozgásszervi zavarokat okoz. Matt egyszerűen úgy érezte, hogy minden rossz egyszerre történik meg vele, éppen ezért évekig alig akart kimozdulni otthonából - írja a Mirror.

A színész elárulta, hogy nem volt képes semmilyen munkát elvállalni, és szerencsére meg is tehette ezt.

Forrás: AFP/Paul Marotta

“Míg a legtöbb színész azzal hívja fel az ügynökét, hogy van-e következő feladat, én arra kértem az enyémet, hogy néhány évre felejtse el a számomat" - vallotta Matt LeBlanc. Hozzátette, hogy az egy borzasztóan nehéz időszak volt, csaknem idegösszeroppanást kapott akkoriban.

Lajcsi állítja, több tíz milliót bukott, amíg börtönben volthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-lajcsi-allitja-tobb-tiz-milliot-bukott-amig-bortonben-volt.htmlGalambos Lajos állítja, nagy veszteségek érték, amíg előzetesben volt.TV + SztárokOrigoKézrátétellel gyógyít Shygys Julianhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-kezratetellel-gyogyit-shygys-julian.htmlGajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.TV + Sztárok--Így még sosem láthattad Aleskát - Micsoda fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160207-aleska-igy-festett-egy-eveskent-gyermekkori-fotot-posztolt-a-sztar-nezd-meg-te-is.htmlA légtornász is beszállt abba a hetek óta tartó játékba, mely során különböző gyermekkori felvételeket tesznek közzé az internetezők. TV + SztárokOrigoPetruska véleménye a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-petruska-velemenye-a-tehetsegkutatokrol.htmlA Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!TV + Sztárok--Nika megmutatta kabaláját - Ez hoz szerencsét az énekesnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-veres-monika-nika-megmutatta-kabalajat.htmlVeres Mónika, vagy ahogy sokan ismerik, Nika A Dal elődöntőjébe is magával vitte az édesanyjától kapott kabaláját. Megmutatta a Life.hu riporterének, és elmesélte a kis szobor történetét is. TV + SztárokOrigoMeztelenre öltözött Salma Hayek http://www.life.hu/sztarok/20160206-salma-hayek-szineszno-poloja-miatt-ugy-tunik-mintha-meztelen-lenne.htmlAnnak ellenére, hogy pénteken fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani a színésznőt, a jelek szerint még mindig nem vesztette el humorérzékét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.