Szabó Zsófi: „Annyi rossz dolog ért, amit talán meg sem érdemeltem"

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
boldogság Szabó Zsófi eljegyzés fogyás magánélet kiegyensúlyozottság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elárulta, ideje volt, hogy révbe érjen az élete és egyensúlyra találjon, mind lelkileg, mind testileg.

Szabó Zsófi, remek formában van, tökéletes az alakja, műsort vezet az RTL Klubon és boldog, kiegyensúlyozott a magánélete - ám nem mindig volt ez így, mesélte a Bors interjújában a színésznő.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

„Lekopogom, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Kerek az életem. Ráébredtem, ha nem görcsölök rá semmire, ha rend van a fejemben, működni kezd a rendszer. Hiszem: a jó és a rossz egyensúlyban van az életünkben, csak olykor nem vesszük észre azokat. Engem is annyi rossz dolog ért, amit talán meg sem érdemeltem, hogy már ideje volt a jónak. Az emberek csak azt látták, hogy közvetlen és mosolygós vagyok. Legbelül azonban üresnek éreztem magam, nem csak hónapokig, évekig. Minden túlzás nélkül állíthatom: nem gondoltam volna, hogy valaha leszek ilyen boldog, mint most" – mondta Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.