Még nincs vége: ónos eső, szél és havazás is lehet a hétvégén

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás-előrejelzés csapadék havazás hőmérséklet hétvége hózápor Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás-előrejelzés szerint a hét további részében is bőven kijut a csapadékból, az ország magasabban fekvő területein pedig akár hózápor is kialakulhat.

Csütörtökön még többfelé lehet csapadék, majd fokozatosan csökken a felhőzet, és kisüt a nap - írja a köpönyeg.hu. Az előrejelzés szerint főként északkeleten fordulhat elő zápor vagy hózápor. Az erős nyugati szél később mérséklődik, a hőmérséklet reggel 1, délután 5 és 10 fok között alakul.

Forrás: Thinkstock

Pénteken borult, erősen felhős időre van kilátás, többfelé számíthatunk esőre, a hegyekben havas eső, hó, helyenként ónos eső is előfordulhat. Élénk lesz a keleti szél. A nappali csúcshőmérséklet plusz 5 és 6 fok körül alakul.

A hétvégén is marad a csapadékos, hűvös időjárás. Szombaton a déli, délnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon viharossá fokozódik, 5 és 10 fok közötti csúcshőmérséklet várható. Vasárnap a déli széllel enyhébb levegő érkezik, a nappali hőmérséklet 10 fok körül alakulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.