A Story-gála legextrémebb esetei - Avagy: van, amin még a sztárok is meglepődnek

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde hivatalos oldala -
Medveczky Ilona Kiszel Tünde extrém Majka Story Gála bombariadó Conchita Wurst esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a Story-gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig.

A Story-gálán, február 13-án immáron 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág krémje. Úgy gondoltuk, kicsit szemezgetünk a korábbi gálák történetéből, mielőtt kiderül, idén melyik celeb lep meg minket valamilyen különleges élménnyel.

Medveczky Ilona padlót fogott

A 2012-es gálán Medveczky Ilona hatalmasat esett, miközben a New York, New York című számra táncolt. A díva elvesztette egyensúlyát, és padlót fogott. Ilonát Rippel Feri segítette fel, mert hatalmas szoknyája akadályozta a mozgásban.

Kiszel Tündét nem hívták meg

2014-ben Kiszel Tünde ruhája vitte a prímet, aki habos-babos pink estélyijéhez választott limuzint, és fiatal kísérője oldalán tündökölt.

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde hivatalos oldala

2015-ben a naptárdívának csalódnia kellett, mert nem hívták meg az eseményre. "Az idén nem veszek részt a Story-gálán, nem kaptam meghívót. Sajnálom, hogy azok nem kaptak meghívást, akik gyakran szerepeltek a magazin hasábjain, akik miatt szerették az újságot az olvasók" – mondta akkor Tünde.

Tavaly bombariadó volt

2015-ben bombariadó zavarta meg a Story-gálát, egy névtelen bejelentés miatt ki kellett üríteni a helyiséget az ünnepi vacsora előtt. A Story-gála vendégei ezért éhesen várakoztak, amíg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. A vendégek közül sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.

Forrás: Life.hu

Majka a színpadon szelfizett

2015-ben Majka egy különleges szelfivel lepte meg rajongóit. Miközben átvette az év férfi személyiségének járó díjat, dobott egy fotót a színpadon, az biztos, hogy ezzel a legbevállalósabb celeb díját is megkaphatta volna.

Forrás: Facebook/Majka

Conchita is elkápráztatta a közönséget

2015-ben igazi nagyágyú érkezett a Story-gála színpadára, ugyanis a nádszálvékony Conchita Wurst tette tiszteletét egy dal erejéig a közönség előtt. A szakállas primadonna az Eurovízió nyertes dalát adta elő a nagyérdeműnek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Bochkor Gábor kijelentése kiverte a biztosítékot http://www.life.hu/sztarok/20160212-bochkor-gabor-kijelentese-az-oninditoban-a-music-fmen-kiverte-a-biztositekot.htmlA rádiós a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". TV + SztárokOrigoSarka Kata és kiskutyája fotójánál nincs ma édesebbhttp://www.life.hu/sztarok/20160211-sarka-kata-megmutatta-kiskutyajat-az-instagramon.htmlA gyönyörű Sarka Kata egy cuki fotóval rukkolt elő az Instagramon, és megmutatta kiskutyáját rajongóinak. TV + SztárokOrigoRebel Wilson kínos fotót osztott meg a gyermekkorából http://www.life.hu/sztarok/20160210-rebel-wilson-igy-nezett-ki-a-gimiben-ciki-fotot-mutatott-meg-magarol-a-sztar.htmlA színésznő Seth Meyers műsorában volt vendég a hétvégén, ahol egy jó pár évvel ezelőtti felvétel is előkerült róla. Persze a nevetés nem maradt el. TV + Sztárok--Terhespocakkal szelfizett Amy Schumerhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-amy-schumer-szineszno-terhespocakkal-szelfizett-az-inside-amy-schumer-forgatasa-elott.htmlA feminista ikon és színésznő Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak egy kamu-terhespocakkal. TV + SztárokOrigo Fodor Zsóka és Oszvald Marika együtt mulatozik http://www.life.hu/sztarok/20160211-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-sztarja-es-oszvald-marika-szineszno-egyutt-lazitanak.htmlA két színésznő barátsága negyven éve tart, és időnként egy pohár ital mellett eresztik ki a gőzt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.