A celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a Story-gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig.

A Story-gálán, február 13-án immáron 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág krémje. Úgy gondoltuk, kicsit szemezgetünk a korábbi gálák történetéből, mielőtt kiderül, idén melyik celeb lep meg minket valamilyen különleges élménnyel.

Medveczky Ilona padlót fogott

A 2012-es gálán Medveczky Ilona hatalmasat esett, miközben a New York, New York című számra táncolt. A díva elvesztette egyensúlyát, és padlót fogott. Ilonát Rippel Feri segítette fel, mert hatalmas szoknyája akadályozta a mozgásban.

Kiszel Tündét nem hívták meg

2014-ben Kiszel Tünde ruhája vitte a prímet, aki habos-babos pink estélyijéhez választott limuzint, és fiatal kísérője oldalán tündökölt.  

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde hivatalos oldala

2015-ben a naptárdívának csalódnia kellett, mert nem hívták meg az eseményre. "Az idén nem veszek részt a Story-gálán, nem kaptam meghívót. Sajnálom, hogy azok nem kaptak meghívást, akik gyakran szerepeltek a magazin hasábjain, akik miatt szerették az újságot az olvasók" – mondta akkor Tünde.

Tavaly bombariadó volt

2015-ben bombariadó zavarta meg a Story-gálát, egy névtelen bejelentés miatt ki kellett üríteni a helyiséget az ünnepi vacsora előtt. A Story-gála vendégei ezért éhesen várakoztak, amíg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. A vendégek közül sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.

Forrás: Life.hu

Majka a színpadon szelfizett

2015-ben Majka egy különleges szelfivel lepte meg rajongóit. Miközben átvette az év férfi személyiségének járó díjat, dobott egy fotót a színpadon, az biztos, hogy ezzel a legbevállalósabb celeb díját is megkaphatta volna.

Forrás: Facebook/Majka

Conchita is elkápráztatta a közönséget

2015-ben igazi nagyágyú érkezett a Story-gála színpadára, ugyanis a nádszálvékony Conchita Wurst tette tiszteletét egy dal erejéig a közönség előtt.  A szakállas primadonna az Eurovízió nyertes dalát adta elő a nagyérdeműnek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu