Eurovíziós Dalfesztivál Story-gála 2015 ének Story-gála Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, az osztrák Conchita Wurst is fellépett a Story-gálán.

Győztes dalát énekelte el a Story-gálán Conchita Wurst, nem sokkal azelőtt, hogy bombariadó zavarta volna meg a programot.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Conchita száma zavartalanul lement, rejongói szerint pedig gyönyörű is volt, amellett azonban nem mehetünk el szó nélkül, hogy az énekes bizony nádszálvékony. Olyannyira, hogy szinte alig tölti ki a ruháit. Mi történhetett vele?

Conchita Wurst hatalmas fájdalmakkal küzd:

Korábbi cikkünkben már említést tettünk róla, hogy a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy interjúban bevallotta, nem egyszerű nőként élnie és minden nap komoly fizikai fájdalmakat él át. Ezzel lehet összefüggésben kóros soványsága? Innen kiderül.
Pierrot: "A bulvársajtó parazita tempóját most sem viselem könnyen"http://www.life.hu/bulvar/20150205-pierrotal-a-dal-zsuritagjaval-keszitettunk-interjut-kritikarol-bulvarrol-zenerol-az-eurovizios.htmlA Dal új zsűritagja, Pierrot éles kritikáival friss lendületet adott az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóinak. Őszintén mesélt arról, hogyan érzi magát újra a média közegében, amely olykor átlépi a magánszféra határait.TV + BulvárOrigoElérkezett a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gálahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-16-story-otcsillag-dijatado-gala-ahol-dijazzak-a-legjobbakat-es-conchita-wurst-lep-fel.htmlOperabál már nincs, a Story Ötcsillag Díjátadó Gála pedig idéntől közéleti eseménnyé szeretné avanzsálni magát. Nem csoda, ha szinte minden médiaszereplő igyekezett meghívót kapni. Volt, akinek sikerült. Volt, akinek nem. A helyszínen lesznek a Life.hu munkatársai is, hogy megmutathassunk mindent.TV + BulvárOrigoVáratlan bejelentés: Biztos, hogy VV Laci vagy VV Edina párbajozni megyhttp://www.life.hu/bulvar/20150206-varatlan-bejelentes-a-vv7-ben-laci-vagy-edina-megy-parbajozni.htmlEgyik korábbi szériában sem szegték még meg annyiszor a szabályokat, mint a mostaniban.Ennek most súlyos következménye lesz.TV + BulvárRTLKLUBValóVilág7: Rossz szexek éjszakája volt a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150206-edina-laci-es-dennis-fanni-kozott-sem-jott-ossze-a-szex.htmlRosszul sült el Edina és Laci, illetve Fanni és Dennis szexuális próbálkozása is a ValóVilágban. Azaz, nem csak a szex sült el rosszul, hanem Laci is túl gyorsan (szegény Dennis pedig sehogy).TV + BulvárSzexi fotójával forrósítja fel a pénteket VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-vv-eva-fehernemus-fotot-posztolt-a-facebookjara.htmlMindenki megnyugodhat, ma sem maradunk Baukó Éva szexi fotója nélkül. A BeleValó műsorvezetőjének nincs oka panaszra, a közel két éve tartó absztinencia meghozta a gyümölcsét: bombaformában van.TV + BulvárOrigoNyugi! Nem maradunk valóságshow nélkül - Nyakunkon az Éden Hotelhttp://www.life.hu/bulvar/20150206-februar-23-atol-indul-az-eden-hotel-a-tv2-csatornan-berki-krisztiannal.htmlMég javában tart a ValóVilág7, de máris kezdhetünk felkészülni az új valóságshow érkezésére. Hamarosan indul az Éden Hotel.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.