Erős Antónia és Till Attila vezetik az idei Story Gálát

Forrás: Redlemon -
sztárok Story Gála Erős Antónia Till Attila műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 13-án egy igazán profi páros vezeti Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét, a 17. Story Gálát: Erős Antónia, aki ismét vállalta az esemény háziasszonyának szerepét, és Till Attila, aki idén először celebrálja a díjátadót.

Erős Antónia előtt nem ismeretlen a Corinthia Hotel dísztermének színpada, hiszen már nem először vezeti a Story Gálát. A híradós Tillával is dolgozott együtt, a mostani közös munkát is nagyon várja. „Nem először állunk egy színpadon, noha a Story Gálát első alkalommal vezetjük együtt. Tilla többször is ott volt, amikor az alapítványomnak szüksége volt rá. Örülök, hogy újra együtt dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy a mi alkalmi párosunk különleges lesz" – mondta el az RTL Klub híradósa.

Forrás: Redlemon

Tilla a műsorvezetés mellett filmrendezőként is kivívta a szakma és a közönség elismerését, és számos társadalmilag fontos és érzékeny témát is felkarolt. A TV2 műsorvezetője saját bevallása szerint nem tartja magát sztárnak. „Én szemérmesen fogalmazok, de semmi bajom azzal, ha valaki veri a mellét, hogy ő mekkora sztár, mert miért ne? Az amerikai rendszer szerint az igazi sztár legyen nagypofájú, öntudatos és szellemes. Én ebből még a szellemeset sem tudom stabilan hozni, ezért nem is tartom sztárnak magam, de a közértes néni annak tart. Évek óta nem tudom meggyőzni!" – nyilatkozta a hírnévvel kapcsolatos érzéseiről Tilla, aki a tőle megszokott lazasággal készül az estére. „Összesen kettő viccet tudok, lehet, hogy az egyiket el fogom mondani, az be szokott jönni. Törekszem a humoros és őszinte hangvételre, ez a kettő így együtt elég szórakoztató tud lenni" – fogalmazott a tévés.

A gálán idén is a legnagyobb hírességek, közéleti- és médiaszemélyiségek vesznek részt. A rendezvényen ezúttal is átadják az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt Story Értékdíjakat a műsorvezetés, színművészet, zene, sport és filmművészet területén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.