Sokan könnyedén el tudnák képzelni, hogy a nemrég távozott Pordán Petra helyét Jakupcsek Gabriella vegye át az Önindítóban.

Hirtelen távozott Pordán Petra a rádiótól. Két műsorvezető társát, Bochkor Gábort és István Danit is váratlanul érte a hír. Petra a Sláger TV-nél kapott műsorezetői állást, ezért már nem hallhatjuk reggelente az Önindítóban. 

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

A Bors értesülései szerint azonban a szakmai berkekben könnyedén el tudnák képzelni, hogy a rádiózásban is tapasztalt Jakupcsek Gabriella vegye át a hölgy helyét. Az ügy kapcsán csak Bochkor Gábort sikerült elérnie a lapnak, aki diplomatikus választ adott a kérdésekre.

"Semmiképpen nem szeretnénk, ha már a keresés korai szakaszában konkrét nevek kapcsán bárki találgatásokba bonyolódna. Természetesen több név is egyből felmerült bennünk, de az is lehet, hogy olyat választunk, akire eddig nem is gondoltunk. Az elkövetkező időben több jelöltet is ki szeretnénk próbálni. Mindenképpen előny a mikrofonrutin, ami okoskodás helyett tájékozottsággal párosul. És nagyon szeretnénk, ha egy szexi hang simogatna minket, természetesen egyenrangú partnerként" - mondta a rádiós.