Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Pordán Petra már nem hallható a Music FM-en, a rajongók legnagyobb bánatára. Már most hiányzik neki a rádiózás, bár vannak dolgok, amik nem estek neki jól előző munkahelyén. 

A csinos műsorvezető a jövőben a Halló, Angyalok!, a Sláger TV új, interaktív kívánságműsorának háziasszonya lesz. Bár fáj a búcsú, néhány reakciót még ma sem tud hová tenni. Az Origónak nyilatkozott, és kendőzetlenül elmondta a véleményét. 

Forrás: redlemon

"Rosszulesett, ahogy reggel a fiúk beszéltek rólam, ahelyett, hogy sok szerencsét kívántak volna, de nem akarok üzengetésekbe belemenni, elfogadtam ezeket a véleményeket. Leginkább az esett rosszul, amit a rádió vezérigazgatója nyilatkozott. Azt mondta, hogy egyébként is frissült volna a csapat, terveztek személyi változásokat, mert vannak kevésbé népszerű műsorvezetőik. Nem hiszem, hogy a népszerűség miatt kitettek volna a csapatból" - mondta Petra, aki szerint kevés az esély arra, hogy Jakupcsek Gabriella venné át az ő pozicióját. "Nagyon tisztelem, és kiváló szakembernek tartom, de nem hiszem, hogy ő kerülne a helyemre. A Music FM zeneileg egyre inkább a fiatal korosztályt célozza meg, így szerintem végül nem ő lesz majd, akit választanak. Bár nem követem így az eseményeket, minden jót kívánok annak, aki megkapja ezt a munkát" - tette hozzá a műsorvezető.