Kiderült, mi D. Tóth Kriszta legnagyobb félelme

félelem repülőgép utazás repülés D. Tóth Kriszta Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar író, újságíró és egykori műsorvezető képmegosztó oldalán mutatta meg követőinek, hogyan nézett szembe legnagyobb félelmével: a repüléssel.

D. Tóth Kriszta Instagram-oldalán köszönt be követőienk az alábbi képpel, amely alatt rögtön tisztázta is a körülményeket, vagyis, hogy éppen repülőgépen van, és keményen dolgozik azon, hogy leküzdje félelmét, a repülésiszonyát.

Forrás: Instagram/D. Tóth Kriszta

Az egykori híradós és műsorvezető nemrég fejezte be vagány kihívását: nézd meg itt, hogyan búcsúzott smink nélküli szelfijeitől!

Berki Krisztiánt a közösségi oldalán ajnározzák a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20160216-berki-krisztiant-facebook-oldalan-dicserik-a-rajongoi.htmlAz Édes Élet sztárjáért odavannak a követői. Krisztián motiváló gondolatokat osztott meg Facebook-oldalán, amire csak úgy áradtak a pozitív kommentek. TV + Sztárok--Szinetár Dóra új szerepben: szakmát vált a színésznő?http://www.life.hu/sztarok/20160217-szinetar-dora-szineszno-uj-szerepeben-tarsmusorvezeto-a-csaladbarat-cimu-musorban.htmlSzinetár Dóra legutóbbi, Instagramra feltöltött fényképe szerint a Család-Barát című műsor legutóbbi adásában társműsorvezetőként szerepelt. TV + SztárokOrigoJason Statham, a műugró - Sosem látott felvétel a filmsztárról!http://www.life.hu/sztarok/20160217-jason-statham-szinesz-muugrokent-a-nemzetkozossegi-jatekok-indulojakent-1990-ben.htmlAz megvan, hogy A szállító és a Blöff sztárja indult az 1990-es Nemzetközösségi Játékokon? TV + SztárokOrigoAdele rengeteget fogyott - Alig lehet ráismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160216-adele-lefogyott-es-remekul-nez-ki.htmlAdele remek hangján kívül a telt idomairól is elhíresült, ám az énekesnő az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott. A Vouge magazinnak készült legfirssebb képein csodásan fest, és szinte alig lehet ráismerni. TV + SztárokOrigoVérüket adták kollégái Rékasi Károlyért!http://www.life.hu/sztarok/20160216-kollegai-adtak-vert-rekasi-karolynak-a-mutet-utani-nagy-vervesztesege-miatt.htmlNéhány nappal az újbóli műtétje után vérre volt szüksége a színésznek, nem is egyszer. Kollégái szívesen álltak rendelkezésre. TV + Sztárok--Nádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője az RTL Klub új műsoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-nadai-aniko-es-fordos-ze-lesz-a-musorvezetoje-az-rtl-klub-valosagshowjanak.htmlNádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.