Dzsudzsák Balázs szerint nincs szó arról, hogy csapata, a Bursaspor eladná őt Kínába. A balszélső ugyanakkor kijelentette, hogy ő bizony nem megy sehová, és marad Törökországban, és abban is biztos, hogy ismét a kezdőcsapat tagja lesz.

"Reggel olvastam, hogy gyakorlatilag ki vagyok rúgva a Bursasportól. Ha komolyan vennék minden velem kapcsolatos információt, abba beleőrülnék!"mondta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs.

A focista a Bursaspor előző két bajnokiján csupán csere volt, és

összesen tíz percet töltött a pályán.

A balszélső azt is elmondta, hogy a hétfői válságértekezleten az ő vártnál gyengébb szerepléséről volt szó, majd másnap Kemal Öz sportigazgató jelezte neki, hogy beszélni szeretne vele.

"Az első kérdése nem az volt, hogy még ma vagy csak holnap akarok-e Kínába utazni. Sőt, ezt egyáltalán nem kérdezte meg. Éppen ellenkezőleg, azt tudakolta, miben segíthetnek nekem azért, hogy jobb teljesítményt nyújtsak."

Dzsudzsák furcsállta, hogy a kupabúcsú után azt írták a török lapok, hogy ő a felelős a kudarcért. "A végén már az volt az érzésem, hogy ha havazik, ha süt a nap, azért kizárólag én vagyok a hibás."

Dzsudzsák Balázs kiakadtForrás: AFP

"Elismerem, nem életem legjobb formáját mutattam, de egyesek mintha elfelejtették volna, hogy a futball csapatjáték. - mondta Dzsudzsák.

Állítása szerint sportigazgató közölte vele, hogy nem akarják felbontani a szerződését, és hisznek benne, hogy húzóemberré válhat. Hozzátette, se Kínába, se máshová nem szeretne eligazolni.